reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Nie wiem Emiete czy to można zmieniać ale ja mam takie same nie a jak widzisz u mnie zadziałało - może to kwestia wyboru adresu z lilypie - ja wybrałam drugi (pseudoHTML...) i działa u mnie

reklama
baśka wchodzisz w edytuj podpis napisz mi co dokladnie robisz proszę ale ja dalej nic nie kumam już dawno robilam ten pierwszy suwaczek i teraz nic nie pamietam:-)

No otworzy ci się takie okienko w którym pewnie będzie ten suwaczek, który masz, wklejasz obok tego suwaczka adres z lilype ten, który mówiłam i niżej klikasz w "zapisz podpis" i to wszystko - powinno działać

ja jestem tu chyba "najstarszą"- czyt. najdłuzej tu na forum...a jestem - "ciemna masa"......nawet nie mam pojecia jak robicie te obrazki/suwaczki.;/

Na "tik taku" narazie nie można robic nowych suwaczków ale stare działają Ja też juz dawno chciałam zdjęcie wymienić ale niestety trzeba czekać a wiadomośc o tym jest na forum tik taka :tak: jak będzie można to mają o tym powiadomić każdego zarejestrowanego mailem.:-)

dziewczęta mam pytanie- (wcale nie w temacie dzieciowym:)..ale moze któraś z Was sie orientuje- ile kosztuje przeprawa promem/kanałem L. do UK?..

Cały czas jestem w PL...wszystko idzie- jak"krew z nosa"..cały czas załatwiamy 1000-ce spr zwiazanych z wyjazdem(mam już tego dosć!!!)- stad moja nieobecnosć na forum...

reklama
dziewczęta mam pytanie- (wcale nie w temacie dzieciowym:)..ale moze któraś z Was sie orientuje- ile kosztuje przeprawa promem/kanałem L. do UK?..

www_poferries_com (zamien sobie na kropki, bo jak wrzucam normalnie, to mi sie cos krzaczy)
zobacz sama, bo jest duzo roznych fajnych ofert

ewentualnie www_eurotunnel_com jakbys wolala pod woda niz nad woda :-D

Do góry