reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze pytania- odpowiedzi- RADY:)!

Dorcia jak tam dzis Duska?
U nas zaczyna sie kaszel :/ oby jic powazniejszego nie bylo...no katarz zaraz w parze... dalam syrop,witaminki i zobaczymy...

reklama
no i sama nie wiem...wieczor normalny...jak gdyby nigdy nic...noc przespana - wszytsko ok- poranek z rozwolnieniem i bolem brzucha...i po 10 min juz znowu wszystko ok- bryka, czuje sie dobzre i wymysla co by dzis zjadla- wlasnie wciagnela na zyczenie tosty z serem i ketchupem i wypila soczek pomaranczowy, pozniej actimel...i mowi, ze ma strasznie ochote na jablecznik(bez jablek jak powiedziala:D..Nie puscilam jej do przedszkola, chociaz dzisaj mieli wyjscie- do kosciola;P...no, ale dla dzieci to frajda takie wyjscie poza...no coz, a za oknem piekne slonce!- gdzie w nocy..masakra jak wialo- mialam Wasm pisac, ale jak schowalam sie w sypialni o 21 tak az balam sie wyjsc...:O tak gwizdalo, jak w horrorach...az Duska ktora zawsze spi twardym snem przyszla i spytala, czy moze ze mna i Gracjanem spac..no to tak tez spalismy:p...
Od rana malowanie, literki, bajki...Treaz ksiezna kaze mi nadmuchac jej mlot, no i marudzi, ze chce isc na wycieczke rowerowa...ladnie- a to dopiero poczatek dnia- g.9.40..toz ja sfisiuje do wieczora:O...

Noemi-zdrowka- nie dajemy sie chorobom!!! buzka w nosek:*

ojjj jablecznik tez za mna chodzi..z taka twarda gora... -szarlotka taka :-) mniam...kupie chyba ciasto francuskie i zrobie z jablkiem nadziewane kopertki..
Daj Dusce gozkie kakao...albo wegiel... buziole dla was :)

ooo wlasnie kakaooo- dzieki:*
bo dalam wczoraj duzo gotowanej marchewki. dzis gorzka mocna herbate..ale nie zatwardzilo;/..

a taka szarlotke robilam na urodziny ..tylko Dusia lubi sam dol..czyli cos jak biszkopt:p...wiec teraz zrobie typowy jablecznik na boszkopcie...czekam do 11 az otworza mi pl sklep i pojde kupic proszek do pieczenia..reszte produktow mam

Duska, Noemi zdrówka!!!!
Dziewczyny,któraś z Was pisała na temat poduszek do spania na brzuchu. Czy ten wynalazek się sprawdza? Ala śpi na brzuchu pupą do góry i widzę, że zwykła poduszka jej nie pasuje, więc zastanawiam się nad jej zmianą, tylko nie wiem czy to dobry pomysł.

A co do wiania, u nas to samo, przy okazji pada deszcz i jest chłodno.

Noemi w wieku Ali miala zwykla poduszke taka jak na poczatku dla niemowlakow... jak miala chyba z 2 latka kupilam jej normalna-z pierza taka ciensza...

Wojtek pierwszą poduszkę, aką drosłą miał jak skończył 2 lata, tak jak Noemi. Wcześniej zawsze bez poduszki i zawsze na brzuszku. :-)

reklama
a ja dzisiaj z dziecmi przespalam 12 h:szok:..niedawno wstalismy..matko-..ostatni raz tyle spalam w ciazy...:nerd:moze powinnam test zrobic:-D

Do góry