reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

NASZE SKARBUSIE :)

dziewczęta - powiedzcie mi-jak skanujecie fotkę to co poźniej..Widzieliscie moją..jest wielkie czarne tło..nie mozna powiększyc..otworzę za pomocą painta..to żaba nie chce wkleic..hmm..-POMOCY!..
CZYTAŁAM INSTRUKCJĘ WKLEJANIA ZDJĘC- JUZ UMIEM..ALE..JAK POZBYĆ SIĘ CZARNEGO TŁA Z ZESKANOWANEGO ZDJĘCIA..
Czy kos mnie zroumiał?:)..i pomoze?:)

reklama
Byłam wczoraj u gina mojego, jutro robie zdjęcie mojego maluszka i mam nadzieje ze uda mi sie wkleić:))))
Wyniki badan mam dobre-krew, mocz itp...I nie kazał mi brać żadnych preparatów witaminowych i innej chemii.
A maluszek rosnie, jak na drożdżach :) :)W porównaniu do kropeczki z piatego tygodnia jest taki duży :) :)
I termin mam na29 czerwieca w urodziny mojej mamy - to chyba na szczescie:)))) Ale sie ciesze.... :) :)

Dziś byłam na USG. Słyszałam malutkie serduszko pompujące 140/min!!!!!! ;D ;D ;D
maluszek8tzmien5id.jpg

Nemezis-śliczne maleństwo:)!

Czy ktopś mi pomoze pozbyć się czarnego zeskanowanego tła, bym i ja mogła wkleić mojego Szkrabka:)?

Moja kruszynka od dzisiaj już nie jest zarodkiem tylko płodem ale fajnie już nie mogę się doczekać kiedy wkroczymy w II trymestr

Dziewczyny pomozcie Rusalce wkleic zdjecie JA CHCE ZOBACZYC JEJ MALUSZKA!!! A sama nie umiem niestety jej pomoc :(

reklama
Do góry