reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wakacje

Agusia,czemu sie z Ciebie nabijam?Nie bardzo wiem czemu tak pomyslałas?:baffled:
Bedziemy mieszkali w bloku,wiec do zadnego ogrodka ogrodzonego nie wpuszcze,wszedzie bede za nim latac.Cały czas w wozku nie bedzie siedział,bo sie umeczy...:blink:
takie miałam wrazenie:baffled:
nie wiem czemu

reklama
mam wrazenie sie ze sie ze mnie nabijasz................
ale spoko
jak pomieszkasz nad woda nie za blisko to napewno nie posiedzisz przed domkiem ani nie po grilujesz a juz zupełanie nie odpoczniesz:-p........chyba ,ze lubisz jooging 24H
[jesli chcesz pilnowac dziecko]
No tak sąsiadko,ja Cie rozumiem.:baffled:Wszyscy grilują,rozmawiają,a ja...bieg lekkim truchtem za Kubula.Na szczęście jak pojedziemy na spływ,będziemy mieli wiele "cioć" i "wujaszków" do opieki i biegania.
A z mężem to jedziemy do domku agro,w którym juz byliśmy nie raz,jest tam wielki ogród ogrodzony,a obok boisko szkolne też ogrodzone,więc spoko.:baffled:

to taki okres u naszych maluchów że wszedzie ich pelno cały czas w ruchu u Weroniki też nie ma mowy nawet o 2min postoju :baffled:

hej a my wróciliśmy z podytu w słonecznej Italii. Było extra, Jakub swietnie czuł sie na plaży, bawił sie i na piasku i w wodzie i było bardzo sympatycznie!!! Mnóstwo ludzi z dzieciakami, przed sezonem nie było dzikich tłumów mlodzieży tylko rodzinki-naprawde fajnie!!! Pogoda dopisała codziennie po 25-27 stopni a wiec do wytrzymania:tak:
Wyjazd mega udany, wrócilismy opaleni (oprócz Jakubka) wypoczeci i usmiechnieci

Super stanki3, że wyjazd się udał. Ciekawa jestem czy lecieliscie samolotem? My za miesiąc wyjeżdżamy, ale jestem pełna obaw i złych myśli.Najbardziej obawiam sie posiłków w restauracji 3 ray dziennie z moim wierciołem.

reklama
hej,
Byliśmy autkiem podróż była nawet znośna, ne było tragedii jechalismy około 10-11 godzin.
A dokladnie byliśmy w Bibione-extra miejscowosc
Zdjecia dołącze jak znajdę chwilke na zmiejszanie:)
Wszyskim którzy są przed wyjazdem życzę udanych wakacji i bez obaw mamusie!!!!

Do góry