lil kate
Mama lutowa'07 Fan(ka)
hmm... ja musze sie pochwalic ze schudlam kiedys 15 kg
i to bylo kilka lat temu i nigdy juz nie wrocilam do tamtej wagi. nawet w ciazy
mialam super diete (chudlo sie niewiele a krotkich okresach czasu , ale po pol roku bylo 15 mniej i zero efektu jojo). nestety moja droga kolezanka zaprzepascila gdzies kserowki z ta fajna dieta
teraz zostalo mi 4 kg do zrzucenia. slodyczy nie wcinam (tylko zelki
)bo specjalnie nie przepadam
za to tesknie za fitnessem i squashem
kiedy mozna zaczac cwiczyc po cesarskim cieciu?? bo ja bym chciala swoj brzuszek pokatowac, albo na tae bo poskakac ale sie boja :-( macie jakis info na ten temat? bo basen to chyba na dlugo odpada, nie??
i to bylo kilka lat temu i nigdy juz nie wrocilam do tamtej wagi. nawet w ciazy
mialam super diete (chudlo sie niewiele a krotkich okresach czasu , ale po pol roku bylo 15 mniej i zero efektu jojo). nestety moja droga kolezanka zaprzepascila gdzies kserowki z ta fajna dieta
teraz zostalo mi 4 kg do zrzucenia. slodyczy nie wcinam (tylko zelki
)bo specjalnie nie przepadam
za to tesknie za fitnessem i squashem
kiedy mozna zaczac cwiczyc po cesarskim cieciu?? bo ja bym chciala swoj brzuszek pokatowac, albo na tae bo poskakac ale sie boja :-( macie jakis info na ten temat? bo basen to chyba na dlugo odpada, nie??
wiec musze popracowac do lata
Ja też tyle przytyłam w ciąży bo 25kg. Teraz po 2 tygodniach od porodu, więcej niż połowa tego już zleciała, bo ważę o 13,5kg mniej niż przed samym porodem. Apetyt mam kiepski, czasu na zrobienie sobie żarełka jak na lekarstwo, cały dzień na nogach przy małej bo nie mam już nikogo do pomocy, więc jestem dobrej myśli.. kilogramy same polecą, zobaczysz
, czas dla siebie to mam tylko w kiblu z gazeta (sprzed 2 miesiecy) jak sie zamkne od srodka, na szczescie kiedy karmie piersia to moge odpoczac i wyluzowac