• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

reklama
nie czytalam jeszcze tego watku wiec nie odpisuje zadnej...
slyszalyscie moze o tej aferze z bebiko? ze dzieci w chinach choruja i umieraja po tym mleku bo producent dodal do niego smiertelnie grozna melanine? kilka krajow europejskich wycofalo zamowienia a w polsce dopiero sanepid zabiera sie za badania! ja na wszelki wypadek odstawilam i przeszlam na nan.
w sumie piotrus je juz wszystko (wyjatek to bigos, kielbasa, wedliny itp). najbardziej lubi makaroz z wszelakimi sosami- podal sie na mamusie. ostatnio mialam na obiad makaron z sosem pomidorowym to zjadl tyle co ja!!! :szok: uwielbia tez lasagne!

jego przykladowy dzienny jadlospis:
-180ml mleka
-cale jajko+ caly pomidor+ kromka chleba za skorka
-obiad (np wczoraj) dwa srednie ziemniaki+ filet z ryby ok 3cm/ 5cm (tak dla zobrazowania) + 2 duze kiszone ogorki bez skorki (dajecie ze skorka?)
-budyn z 200ml mleka (tu daje zwykle mleko) + maly sloiczek owocow
-270ml mleka

Jest zakaz sprowadzania z Chin produktów dla dzieci, już od dawna. Skąd masz takie dziwne informacje?:szok: Od kiedy Bebiko jest produkowane w Chinach?:baffled:
jest "produkowane" u nas ale niektore jego skladniki sa sprowadzane z chin. a informacje mam z telewizji i internetu. a co do zakazow sprowadzania rzeczy dla dzieci z chin... skad u nas tyle zabawek made in china?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry