Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale taki jego urok heheh.niestety ostatnio sie zbuntowal i nic nie je oprucz cyca niewiem juz jak go przekonywac
a przeciesz jesc musi
Kiedy dajecie swoim dzieciom jeść? Gdy się upomną czy macie nadal ustalone godziny posiłków?
ja wlasnie tez nie. uznalam, ze zaczekam jeszcze. jesli sie znowu przeziebi to kupie, jesli nie to nie.U nas tak samo zareagowała pediatra na tran jak u was i sama nie wiem ? Na razie nie podaję .
wlasnie problem w tym, ze tez chcialabym nie slodzic jej picia:herbatek, soczkow domowej roboty, bo po co mam dawac jej cukier? jednak kwaskowych nie chce pic. dlatego tez caly czas jedziemy an zwyklej wodzie![]()

Kiedy dajecie swoim dzieciom jeść? Gdy się upomną czy macie nadal ustalone godziny posiłków?
ja ostatnio sie dowiedzialam, ze male dzieci musza jesc cukier bo jest zdrowy na kosci!![]()