• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Monia, właśnie ten sam artykuł znalazłam przed chwilą. :tak: Dzięki:-)
Szkoda, że nie mogę dawać. Ale chyba kilka łyżeczek raz na jakiś czas mu nie zaszkodzi, co?:-p:sorry2:

reklama
myśle że niepowinno zaszkodzić :no:niby czarnej herbaty tez niepowinno się dziecią podawać a moje dzieciaczki ją uwielbiają tylko że ja im robie z 1 torbki na 1,5 litra wody

Czy wiecie coś na temat podawania herbat zielonej, czerwonej i białej małym dzieciom? Maciulkowi posmakowała zielona, dziś dostał kilka łyżeczek, ale nie wiem czy mogę na stałe ją do menu wprowadzić:confused:

majandra, wyjelas mi to pytanie zust. juz od kilku dni julitka chce popijac ode mnie czerwona, czy zielona herbate. nie krzywi sie, wiec pomyslallam czy moge jej dawac. a tu jednak nie:-(
a nie wiecie jak wyglada sytuacja z czerwona?tez nie?

hhmm, ja Rooibos nie za bardzo lubie, ale moze malej posmakuje. zgapilam z Ciebie i zaczelam dawac herbate owocowa, tak na poczatek troszeczke i nawet pila:tak:

dalam malej troszke tej rooibos i nawet pije. troche jakos chrzaka, ale pije dalej. mam nadzieje ze sie przyzwyczai. przynajmniej nie ebdzie zlopala hektolitrami jak wode:sorry2:

reklama
dziewczyny, jak duza kolacje zjadaja wasze dzieci? na jak dlugo przed pojsciem spac?
pytam, poniewaz wiem, ze julitka budzi sie w nocy na jedzenie, bo jest zywcem glodna. tylko nie wiem jak ja zmotywowac do jedzenia wiekszej porcji. ona zawsze je malo na raz. dlatego przed snem tez dziubnie troche i potem w nocy ja budzi glod.
jesli pije mleko, to zaraz przed snem wypija max 150ml mleka z kaszka, a jelsi nie je mleka(ostatnio nie chce) to zje kanapeczke i to wszystko na godz przed snem i to wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry