Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tez dawałam ale tylko tak dla spróbowania- wsuwał, że aż się uszy trzęsłyCzy któras dawał juz frytki swoim maluchom? Ja tak , ze dwa razy i BARDZo smakowały![]()

chciałam jej dać,nawet nie chce dotknąć a jak weźmie to nimi rzuca 

za to przepada za pizzą,oczywiście bardzo sporadycznie i to pare kęsów ale jak zobaczy pizze to od stołu nie odejdzie,w tedy do jedzenia nie trzeba ja namawiać 

Czy któras dawał juz frytki swoim maluchom? Ja tak , ze dwa razy i BARDZo smakowały![]()

jak zobaczy frytki to nie przepuściMy też robimy w piekarniku ale wiem wiem to jednak frytki co prawda nie są często ale jak są to młody stoi tak długo przy piekarniku aż są gotowe i tylko nadaje "kitki kitkiJa dalam tylko raz jedyny, takie z piekarnika. Ale wiem ze pokusa jest silna wiec bede serwowac jak najrzadziej sie da by nie przyzyczil sie do prostego smaku - tuszczow trans..no wybaczcie ale ja mam odchylki jak wiecie
![]()

""jeść"