• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odżywianie naszych dzieci

Mój Mateusz dziś plul brzoskwiniami z Danio:szok:bo on musi mieć serek czysty bez rzadnych owoców,marchewkę w zupie zje ale takiej surowej to nie:no:on nawet jabllka nie chce jeść z owoców smakują mu tylko babany:-(

reklama
Mój tez jest babanowieć.

Wiecie jak dojrzewają banany????? Oglądałam ostatnio reportaż o tym jak ten proces wygląda.
Do tirów ładują palety z zielonymi bananami, wchodzi do środka facet w masce i rozpyla jakiś środek chemiczny, szybko zamyka szczelnie kontener i jedzie do Polski. Nie miną 3 dni a banany juz są pienie żółciutkie i leżą kusząc w sklepach

Mój Mateusz dziś plul brzoskwiniami z Danio:szok:bo on musi mieć serek czysty bez rzadnych owoców,marchewkę w zupie zje ale takiej surowej to nie:no:on nawet jabllka nie chce jeść z owoców smakują mu tylko babany:-(
a skąd ja to znam, jak miał zatwardzenie to kupiłam mu Activię śliwkową, którą oczywiście pypluł jakbym ***** do buzi mu wsadziła:baffled:

ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci :eek:
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka :tak: szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.

ja winogron o tej porze roku nie daje. w sumie nie wiem czemu- przeciez nawet w sezonie trafiaja do nas po seansie sztucznosci :eek:
oj nie moge sie doczekac kiedy w koncu pojedziemy do mojego taty... winogrona, brzoskwinie, morele... prosto z krzaczka :tak: szkoda, ze na moje ukochane granaty sezon jest nie latem.

Tak tak :tak: my również mamy własne winogrona, mirabelki, morele a wujek R ma brzoskwinie.

Adaś zjada jabłka, gruszki, winogrona, banany, madarynki, wiśnie z kompltu i rozmrozone, ostatnio kupiłam chemiczne truskawki, aż piszczał o jeszcze................ w sumie lubii to bardzo owoce.

Co do mleka to my juz od m-ca nie pijemy w ogóle , jemy serki, twrożki, sery zółte, topione..... kluski lane na mleku z kartonika........

reklama
u nas Julcia ładnie wcina owoce chociaż za dużego wyboru to nie ma o tej porze roku
problem jest z surowymi warzywami, nie chce jeśc pomidorów, rzodkiewki, ogórków (chyba ze kiszone)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry