Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie wczoraj jej z ust dosłownie wyjęłam kawałek wydziubdziany potwornie ....ryk niemiłosierny podniosła.Do tej pory ograniczała się tylko do darcia i gnieceniaoj u nas też tasiemki wszelkie i gazetki baaardzo baaardzo!![]()

.Mam takie pytanko czy wasze maluszki też tak samo chętnie posługują się stopkami jak łapkami....no bo ja mam wrażenie że moja panna to ma coś z małpki i to pewnie więcej niż te 98% DNA
;-)Jest wściekła jak ma skarpetki bo stopami nie może drzeć gazet na przykład:-):-)albo zabawki podaje sobie stopą bo tym je sięga jak rączka za krótka....normalnie orangutana na własnej piersi chowam!!!!kochana, dla mojego Jasia wszystko, co poniżej pępka, mogłoby nie istnieć.
Oprocz tego nauczyla sie ostatnio krzyczec i stosuje to zamiast placzu, a glosik ma dosc solidny...Taki maly zlosnik..

akurat mial skarpetki na nogach i chyba mu nie za bardzo zasmakowaly bo sie strasznie skrzywil
ale po chwili namyslu stopki znowu wyladowaly w buziaku 

w tej chwili na topie sa stare gazetki ciazowe mamy 

O tak, u nas stópki na równi z rączkami w chwytaniu wszystkiego.Mam takie pytanko czy wasze maluszki też tak samo chętnie posługują się stopkami jak łapkami....no bo ja mam wrażenie że moja panna to ma coś z małpki i to pewnie więcej niż te 98% DNA;-)

Obudził mnie nawał w piersi i jak spojrzałam na zegarek to oczom nie wierzyłam: była 6.00.
Ostatnio budził się na jedzenie 2.00-3.00 w nocy.
Mam tylko nadzieję, że to nie jednorazowy przypadek. Ale najważniejsze, że pokazał, że potrafi przespać całą noc.