reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

reklama
Muszek od dziś sam siedzi :tak: :-D Oczywiście siedzę za nim okrakiem bo już się fajtnął do tyłu ale siedzi ładnie :biggrin2:
Pozdrawiam

Tereskaa- gratulacje!
Ja tez tak chcę:-) i może nam się uda, bo dzis Martynce udało sie podpełznąć do przodu:tak: :-D
I od trzech dni potrafimy slicznie siedzieć (choc czasami jeszcze tez do tyłu lecimy:-) :-) :-) )

Tereskaa- gratulacje!
Ja tez tak chcę:-) i może nam się uda, bo dzis Martynce udało sie podpełznąć do przodu:tak: :-D
I od trzech dni potrafimy slicznie siedzieć (choc czasami jeszcze tez do tyłu lecimy:-) :-) :-) )
Mokatte dziekujemy ...i nawet nie wiesz jak sie bardzo ciesze :-) :-)
wczoraj jednak by łam kupic mojemu patrykowi taka klatke do zabawy ........bo zdazyl juz wyczaic gdzie sa wszystkie gniazdka z pradem w domu i lgnie do nich jak nie wiem co :-( :-(
....zdazyl juz tez sprobowac jak smakuja mamy kwiatki doniczkowe .......wiec lepiej go jednak wsadzic do takiego czegos ....bo wszedzie juz maly szkrab wejdzie ...........;-) :tak: :tak:
a klatka wyglada tak

Załączniki

• pTRU1-2787717_alternate2_dt[1].jpg
    pTRU1-2787717_alternate2_dt[1].jpg
    81,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
I u nas z siedzenie coraz lepiej. Wczoraj na spacerze jak zobaczył, że może usiąść, to potem nie chciał dać się położyć :) Fajnie to wygląda :) Takie dorosłe dziecko :)

Do góry