reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Gratulacje dla dzieci raczkujacych. U nas Patryk podjal juz pewne proby i pwenie na dniach ruszy.
Co do metek to potwierdzam. Im wieksza im dluzsza tym lepsza:-)
Co do metek to potwierdzam. Im wieksza im dluzsza tym lepsza:-)
Milla
Mamy marcowe 06
Lolcia nasze szkrabiki cięzkie i trudno im cialko utrzymac. My tez niedlugo pochwalimy sie ze nasze dzieci raczkuja.Gratuluję wszystkim raczkującym maluchom, u nas jeszcze długa droga albo wogóle ten etap ominiemy:-)
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Gratulujemy raczkującym i zazdroscimy po cichu...
Kubas ma cięzki tyłek i nie moze go podnieść, o samodzielnym siedzeniu tez narazie nie ma mowy... a nasza sasiadka tylko 3 miesiące starsza i juz chodzi za rączki!!!
No właśnie dziewczynki to wszystko szybciej robią. I zaczynają mówić i chodzić. Ja podobno jak miałam 10 miesięcy to już chodziłam
reklama
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Catherinko nie zawsze dziewczynki szybciej wszystko robią. Jak opowiadałam sąsiadce mającej córkę tydzień młodszą od Muszka, że on się turla, pełza i stanie na czworaczkach ale nie umie się poruszyć z tej pozycji, to ona była w szoku. Jej mała próbuje się obracać na boczki a jak sama ją kładzie na brzuszek to od razu płacze. Ale ogólnie to jest bardzo wesołą, kontaktową dziewczynką więc napewno rozwija się dobrze :-)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Podziel się: