Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja Majka polozona na brzuszku to tez najchetniej podnosi pupcie zamiast glowke,a tak w ogole to nie lubi lezec na brzuszku-do tej pory tylko raz usnela na brzuszku i to na pol godzinki,a zeby ja polozyc kiedy nie spi to musi byc w wyjatkowo dobryn chumorze,aby nie zaczac chisteryzowac.Nie wiem jak to bedzie z tym raczkowaniem,skoro nie lubi cwiczyc miesni plecek i raczek... W sumie najlepiej jej sie udaje usmiechac sie i gadac...po swojemu ;D .Z nia to mozna niezle dialogi przeprowadzac- patrzy ci w oczy i gada,najczesciej to aaa,uuu,auaa ,uuaa i w tym stylu...acha,no i buu ;D .A kiedy sie budzi w nocy to samoistnie sie do mnie usmiecha,j wcale nie musze(a i nie chce bo jestem w sumie nieprzytomna).No to chyba bedzie artystka,albo (nie daj Boze) politykiem,albo prawnikiem...ale napewno nie sportystem,hehehe.mokkate pisze:No i udało mi sie ja przytrzymac kilka minut na brzuchu.
I zamiast podnosic główkę podnosiła .... PUPĘ. ;D ;D
I to całkiem wysoko.