reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót Do Pracy

reklama
No pewnie że lepsze- choć bez kombinacji się nie obejdzie :-)- jeden tydzień 7.30- 15.30, drugi 10-18, i tak na zmianę, i w końcu weekendy wolne. No i w te tygodnie, kiedy ja będę w pracy do 18, mąż będzie pracował na pierwszą zmianę, czyli do 15, bo żłobek jest czynny do 17.30 i będzie musiał Martusię odebrać. Super, bo on od prawie roku ciągle pracuje od 15 do 23, więc będzie miał trochę lżej. I będziemy się więcej widywać!

A mi sie marzy wlasny bines, zebym robila to co lubie:)):-):-):-)
Super ze sobie tak dobrez radzicie dziewczyny!!!!!
Kasiu gratulacje, ciesze sie ze zmieni Ci sie na lepsze:-):-):-)

reklama
Dziewczyny, muszę jechać w delegację słuzbową na pięć dni i strasznie mi trudno. Wyobrażam sobie najgorsze rzeczy, np że będzie nienakarmiona -jest niejadkiem i trzeba mieć cierpliwość do karmienia jej...
Nie moge nie jechać bo przez całą ciąże migałam się od dłuższych wyjazdów... a poza tym trzeba kiedyś zrobić ten krok...

Przesadzam? Zostawiałyscie już swoje skarby na kilka dni?

Do góry