• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
kate, zoltopomaranczowy wpadajacy w zielona pistacje? nie chwytam :-D
ja nie lubie maziajek, wole jednokolorowe, stonowane, proste kafelki i terakote, jakos nie widza mi sie te, co kate pokazala..

no ale to juz gadka o gustach, kazdy zrobi, jak lubi i finito :-) na szczescie jest duzy wybor w plytkach i kazdy znajdzie cos dla siebie :-D

Patrycja - no jak ci mam okreslic kolor:-) musiałabym zobaczyć takie kafelki i powiedzieć - o to TE:-D
lubie "łamać" kolorki:tak: nie lubię kafli błyszczących i jednolitych, bo mi się kojarzą ze szpitalem, albo sklepem:baffled:

a tutaj to w ogóle chodzi o rozstawienie szafek, a nie o kolor kafelków...
Kamila i tak wybierze taki, jaki jej sie na żywo najbardziej spodoba.
Jak dla mnie to pewne że powinny być to jasne, wpadające w rąz/beż kolory, aczkolwiek inaczej jednak wygląda kolor w projekcie, inaczej w rzeczywistości.
Ostatnio kasia_z chyba tego doświadczyła;-):tak:;-)

Dita - no jasne, że chodziło o ustawienie szafek, itd...
ja sobie poszłam dalej, sama i tak "dla relaxu";-):-)

a kolor beż/brąz nie istnieje w moim słowniku kolorystycznym:-D

kate - ale mi się bardzo podoba to, co zaprojektowałaś:tak::tak::tak:
Tylko uważam całą tą dyskusję nt kolorów płytek Kamili za bez sensu bo tu i tak to ona podejmie decyzję;-)
A w ogóle to miałaś ring2 oglądać:cool2:

reklama
ja tez sie popisalam, heheheh, projektem,
sorx za nierownosci i moje cudowne dekoracje scienne :-D
ale chcialam pokazac swoja 'wizje', majac tylko 5 min (men mnie goni do ogladania wypozyczonego filmu)

mam nadzieje, ze sie nikt za jakosc nie obrazi :-D

kolor scian troche bardziej wpadajacy w kawe z mlekiem, podloga nieco bardziej w kolorze drzewa (brzoza, buk), blat to samo

kiss ;-) i brazowe dodatki w ramach dekoracji ;-) np. brazowe doniczki na parapecie, puszki z przyprawami, itp :-D

Załączniki

• kamila1qg8-2.JPG
    kamila1qg8-2.JPG
    48,5 KB · Wyświetleń: 74

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry