• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

3 pokoje - 2 pokoje plus salon z kuchnią i balkonem :D
widok rzeczywiscie jest fajniutki :)
planujemy wprowadzic sie za miesiac i tydzien (jeszcze tydzien bedzie cyklinowanio-lakierowanie parkietu) i miesiąc chcemy wietrzyc

reklama
ha, no to jeszcze wklej pozostale pokoiki ;-) tak wlasnie myslalam, ze to nie kawalerka ;-)
u nas tez tak bedzie, heh.. kiedys :rolleyes:

ogolem u nas dolek, bo na wsio musimy czekac, wkurza mnie to. najgorzej, ze nadal nie mamy wybranej podlogi, a to najwazniejsze :-( bo do tego sie dobiera i drzwi, i kafelki, i blat w kuchni, i w ogole wsio..
coz, jak zgody nie ma miedzy nami :-(
fak

kasiu waw :tak::tak: bardzo mi sie podoba :-) kuchnia rewelacja i te kafelki super pomysł :tak:
Dziewczyny dzieki za zainteresowanie kuchnią :tak: kate jestes normienie uzdolniona :tak:
Patrycja kafelki własnie tak do połowy tylko chce :tak: tak nowoczesnie to wyglada
A kolorki to vhyba w trakcie wyjdą jak zobacze cos w sklepie :-D:-D

Przed to są białe ściany, nie robiłam fot bo całkiem nic na nich nie było widać. Teraz chociaż widać czy to kibel czy pokój ;-) Ale generalnie też ci co byli, mówią, że na żywo lepiej, pewnie dlatego że ciężko fajne zdjęcia porobić jak są małe odległości.

Jakieś filmiki przed są tu

kurde, fajne filmiki.
no salon z kuchnią to robi różnice przed a po:tak::tak::tak::-D

Może teraz jakiś tai fajny filmik nagracie całego mieszkania? Łącznie z pełnym widokiem z balkonu?;)

Niedługo będziemy wykańczać na cacy pokoik Alki.
I jestem kurna w kropce.

Ona chce na niebiesko. Pokój ma okno od strony północnej, co prawda w planach jest jeszcze dachowe, ale to w planach, może kiedyś. Raczej ciemno.
Myślałam,ze może jakieś żółte dodatki na tych ścianach zrobić, kurde, nie wiem.
Pamiętacie jej mebelki? tutaj
Ma tez tapczanik - olcha, a tapicerka niebieska. Kurde, będzie to wszystko pasować do siebie? Ala ma świra na punkcie koni - może jej zrobić jakiś pasek z szablonów z żółtych koni?
Jezuuuuuuu

reklama
no troche ciemno..
mialam kiedys blekitny pokoj - strasznie 'zimny' byl.
kurcze. a nie da sie jej przefacowac jakos? ze pomaranczowy jakis, zolty taki ladny kolorek? ;-)
heh
nie znam sie na psychice dzieci, ale chyba zrobilabym po swojemu ;-) i niebieskie dodatki do tego po prostu.

a pasek z zoltych koni, jak lubi, to czemu nie?

mozna tez w brystolu konia wyciac fajnego sporego i walnac gdzies na scianie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry