• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
niskie kafelki :no:
Koleżanka ma generalnie tak 30 cm kafelek i ściana i ta ściana cała w kropki syfu. Ogólnie można ale trzeba się nastawić na zmywalną ścianę i szorowanie raz w tygodniu, szczególnie na jasnej (ona ma kawę z mlekiem).

Aenye - super "coś na ścianę" :-)
A my dziś jedziemy sprzątać do końca po wykańczaniu, fotki postaram się porobić :happy2:

kafelki niskie - dla mnie nowoczesniej, oszczedniej, fajniej :-D ja tak mam teraz + zmywalna farba na sciane (a nawet szorowalna - trzeba to zaznaczyc, ja mam super jakosc z tikkurili, ale to drozyzna jest, a farba taka az 'gumowa') i jest super. w ciagu dwoch lat szorowalam dwa razy, przed swietami :-D i nie dlatego, ze lubie sobie w syfku pomieszkac ;-) nic nie widac, naprawde! no fakt, ja mam dosc ciemna sciane (pomarancz), moze to i to. a zawsze nad sama kuchenka mozna dac dodatkowy rzad kafelek. dla mnie to wyglada zdecydowanie fajniej niz zwykle kafelki :-) ale co kto lubi ;-)

to cos na scianie to taka wiszaca jakby roleta stala w kolorze braz z wzorkiem :-D :-D :-D tlumacze sie ;-)

a wiecie, czym ja zmywam wszystko? nawet z tej farby?
PLYNEM DO CZYSZCZENIA SZYB SAMOCHODOWYCH :-D:-D:-D mialam kiedys jakis dziwny plyn, nie wiedzialam do czego, bo niemiecki. i zuzylam go calego, byl mega zajebisty, wiec chcialam kupic nowy, wpisalam w google i wyszlo :-D

cos jak plyn do okien, tylko kilka raz bardziej skondensowane, ale mr muscle tez daje rade, tylko ten samochodowy lepiej radzi sobie z osadem z tluszczu. czyszcze tym cala kuchnie, kuchenki, szafki. raz psikne i przecieram papierem - zero wysilku a efekt natychmiastowy.
wiec generalnie styka tak - po gotowaniu psik psik ;-) na kuchenke i psik na sciane, przecieramy i gotowe ;-) (tylko sprawdzcie sobie najpierw gdzies na scianie, czy wam farba nie zejdzie. nie powinna. mi nie schodzi :-)

laski, sprobujcie :-D

wow :-D super!!! szczegolnie piekny widok z salonu (z balkonu) :-) piekna panorama ze swiatelkami :-)
i macie dwie lazienki??? burzuje wy :-D :-D :-D

slicznie :-) to kiedy wprowadzka i kiedy piterek robi parapetsien dla babli? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry