• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

Moja siostra ma pokój niebieski - ale okno od strony wschodu - jest pięknie. Nie wiem.

A duży koń z bristolu - no może to i myśl.... Tylko kto mi tego konia narysuje, jak ja i moja cała rodzina to antytalencie plastyczne:-D:-D:-D

reklama
Za ciemno, za zimno:no:
Asia ma dwa kolorki niebieskiego w pokoju, ma żółte i pomarańczowe dodatki
ale jest za ciemno

może nie niebieski, ale błękit raczej?
albo jakiś ciepły, inny kolor? co na to Ala?

Oto pokój Asi /fotki z dzisiaj/ projekt mój of kors:laugh2:
nie patrzcie na drzwi... nie mam pomysłu, jak tam wykończyć:eek:

i na pewno będziemy zmieniać kolorki na np. pistacja/żóty/pomarańczowy lub słoneczny/zielony lub żółty/jasny orange

ja myślałam o takim niebieskim jak ten jaśniejszy. I pasek z żółtych koni na wys ok metra dookoła. Ala ma tez w pokoju potężny ukos, nie wiem, czy go jako sufit na biało czy jako ścianę i na niebiesko traktować.....;-)

Moi rodzice mają jeden pokój taki jasno niebieski - ciemnoniebieskie i granatowe dodatki, białe meble i super wygląda. Jak taki jasny niebieski to żółtego bym nie pakowała, bo wg mnie się będzie zlewał, no i ja tak średnio lubię to zestawienie, szczególnie że jak są małe elementy to jakoś jak dla mnie nie ociepla tylko naciapuje. Wrzuciłabym raczej niebieskie nasycone konie jak już. ;-)

Ukos bym zatraktowała jak sufit i na biało. A na ukosie też coś można ciepnąć w ciemnym niebieskim.
Też mi się wydaje, że powierzchnia mebli jest dość duża, więc też meble ocieplą pokój.

Ja się zbieram do wykończeń artystycznych ścian, będę malować dziwne obrazki
jeszcze ;-) I nie z szablonów tylko z ręki :szok: Ciekawe co wyjdzie :-p

Aenye - chwal się podlogą, co wybraliście :tak:

Ja miałam kiedys błekitny pok ój :-) dwie sciany i dwie ciemne niebieskie było fajnie nawet przytulnie wszystko zdziałały dodatki teraz mam czerwony i jest goraco :-D:-D
Ale tak serio to do błekitu mozna granatowe dodatki zestawienia z zółtym nie lubie, pomarancz tez fajny kolorek ale jak ale chce błekit to musi byc błekit :tak:
pomysł z koniem na kartonie super :tak:

mi tez srednio pasi zolty z niebieskim, ale dla malej dziewczynki srednio mi sie wydaje blekitno-bialo-drewniane.. jakos tak malo dziecieco to wyglada wg mnie. ladnie, ale dorosle troche :-) tak dla dorastajacej panienki ;-) to tak, ale dla dziecka.. :no:
dlatego ja w ogole nie robilabym niebieskiego. smutno, ciemno, zimno, brr ;-)
ale co kto lubi :-) ja wole zdecydowanie cieple kolorki, czlowiekowi az sie humor poprawia :-)

a podloga wstepnie bambus naturalny, co go mozna w obi i castoramie uswiadczyc. takie metrowe deski, w sumie sie nazywa parkiet. bardzo twardy, nie chlonie wilgoci, nie pracuje prawie wcale, wiec tylko uszczelniacz damy (zeby, jak sie cos wyleje, nie bylo problemu, jak woda wejdzie miedzy klepki) i na calej powierzchni salonu z kuchnia i w przedpokoju damy.
moze polakierujemy odpowiednio jeszcze.

ale jedziemy jeszcze dzis do straszyna (sic!) poogladac podlogi z dlh, chociaz zle doswiadczenia mamy z ta firma, eeeehh
ale podlogi maja najladniejsze, niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry