• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Remonty i urządzanie wnętrz

reklama
Bo parkiety muszą być odpowiednio przechowywane. W ogóle my usiłowaliśmy kupić listwy i koszmar - wszystkie krzywe, różnych kolorów, podrapane itd. Ogólnie trzeba było przerzucić dobre kilkadziesiąt żeby wybrać 5 mniej więcej podobnych i mało krzywych...
Parkietu i desek podłogowych w markecie ogólnie nie polecają kupować ze względu na to, że nieodpowiednie przechowywanie drewnu jakoś źle robi - może jak jest to bambus to mniej (bo twarde, nie blaknie i trwałe), nie wiem, bo egzotycznych nigdy nie chciałam, ale generalnie bym uważała...:sorry:

u nas w pracy mają kłaść taki parkiet egzotyczny. Zobaczymy, jak to wygląda, moze i my się zdecydujemy.
Na razie opcja terakota kuchnia, łazienki, salon, przedpokoje, w sypialniach wykładzina na całości..

reklama
Co do blatów, ja mam idealnie niedobrany kolorystycznie, hehehehe:-D wszystko beżowo - czerwone a blat szary.
ale to dlatego oczywiście,ze kupiliśmy go w mega promocji (całość za 50 zł,hehe0 po znajomości - i tylko taki był;-) Jak będziemy wymieniać meble, wymienimy i blat;-)

I koniecznie kupię błyszczący (nie wiem, jaka tego nazwa fachowa), nie kupię juz matowego. O nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry