..aenye
Mama grudniowa'06
zreszta - dzisiaj dobry dzien, zamowilismy juz kafelki do lazienki, drzwi mozemy w srode zamawiac (bo jeszcze cene jutro poznal
) i beda za 3,5 tygodnia w takim ksztalcie i kolorze, jak chcemy, ogolnie - cud, miod i orzeszki :-)
nawet juz kolorki wstepnie wybralam ;-) taki slicznie cieplobezowy do salonu i jasnocytrynkowy, oraz jasniutki groszkowy do sypialni (jedna sciana bedzie groszkowa).
a co do wykladzin - ja z kolei nie wyobrazam juz sobie Fiolka na kafelkach i panelach, wole, zeby maluchy hasaly teraz po miekkim, a ja chcialabym miec cieplutko pod stopami, jak bede wstawac w nocy, a nie byc skazana na szukanie po nocy kapci, ktore zawedrowaly pod lozko, albo na skarpety
kiedys nie lubilam wykladzin, ale polubilam juz mysl o nich baaaardzo :-)
) i beda za 3,5 tygodnia w takim ksztalcie i kolorze, jak chcemy, ogolnie - cud, miod i orzeszki :-)nawet juz kolorki wstepnie wybralam ;-) taki slicznie cieplobezowy do salonu i jasnocytrynkowy, oraz jasniutki groszkowy do sypialni (jedna sciana bedzie groszkowa).
a co do wykladzin - ja z kolei nie wyobrazam juz sobie Fiolka na kafelkach i panelach, wole, zeby maluchy hasaly teraz po miekkim, a ja chcialabym miec cieplutko pod stopami, jak bede wstawac w nocy, a nie byc skazana na szukanie po nocy kapci, ktore zawedrowaly pod lozko, albo na skarpety

kiedys nie lubilam wykladzin, ale polubilam juz mysl o nich baaaardzo :-)
o ile parkiet jest idealnie równy, nie ma drzazg, przerw i nigdzie ci nic nie odstaje

Jedna baba powiedziała, że mieszka w sumie blisko to ewentualnie może przyjdzie nam coś zmierzyć...
Co do blatów, to Kasia dawała linka do dystrybutora, Gdańsk na Kościuszki