reklama

Rozwój naszych dzieci

No napewno tata zadowolony i dumny :-)

A Kuba od wczoraj mówi "mamu, maaaaama, maaaa" tak więc myslę, że już nie długo usłyszę te piekne słowo "MAMA" :-(:laugh2:

reklama
A ja wlasnie dostalam smsa od siostry, ze Patryk stanal na czworaka i bardzo sie tym zdziwil a pozniej sie cieszyl:-D. Teraz ponoc caly czas probuje zrobic to samo. Juz sie nie moge doczekac az bede w domu!!!!

Xeone to rewelacyjna wiadomość :-) gratuluje!!!!

Etka mój Kuba też się czołga :laugh2: ale jak to fajnie wygląda. Najpierw staje do raczkowania postoi chwile, za potem opuszcza się i zasuwa :tak:

A macie może tak, że jak Wasze dzieci płaczą to mówią "mama" bo Kuba już wczesniej przyczaiłam, że jak płacze to mówi "mama ..... mama ..... mama"

reklama
Ostatnio Matys zrobił się bardzo rozgadany. Mówi we wszystkich możliwych sytuacjach (nawet jak pije mleczko). Mówi ma-ma, ta-ta (kiedyś wyszło mu tatuś,ale tatuś nie słyszał),ba-ba, ił, ym, ham, oj-oj, jam oraz inne których nawet nie próbuję pisać:-D Nie siedzi, nie ma zębów, nie raczkuje, za to próbuje podnosić się w łóżeczku za szczebelki i .... trzymany pod paszki ładnie chodzi. Wiem,że to troszę za szybko,ale on sam się do tego rwie. Jak nie chce usiąść to tak będzie kombinował, aż stanie na nóżkach. Dzisiaj byliśmy u moich rodziców i gonił z babcią biedną Almę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry