reklama

Rozwój naszych dzieci

reklama
A Igor w kółko powtarza baba baba bababa a jak mówię Igorku no powiedz mama to on tak mi się przygląda uśmiecha sie i dalej nadaje bababa

Hruda ja też pokazuję Igorkowi kosi kosi i się cieszy jak klaskam jego rączkami ale sam nie chce tylko mnie obserwuje i się uśmiecha.
A co do obracania się to mój Igor to cwaniak jak leży na brzuszku i widzi że ja jestem to jęczy aż go podniosę ale jak tylko odejdę dalej to wczoraj zauważyłam że sam się przewróci to jest taki leniuch "a co tam będzie się sam obracał jak on ma od tego ludzi" :tak:

Nuśka Kuba identycznie jak robie przed nim kosi kosi lub jego rączkami to tak sie śmieje :-) ale jak nie umie. Na razie opracowałam "daj piatkę" wtedy przybija mi piatkę swoją raczką :-) Kuba lubi jak jego rączka klaśnie o moją jest wtedy tyle śmiechu.

Czy wasze maluszki jak siedza (posadzone) to trzymaja nozki prosto czy tak jakby "po turecku" czyli zgiete w kolankach?
Bo ogladam wasze foty w wszystkie Wrzesniatka tak wlasnie siedza a moj Stasiek ma je wyprostowane przed siebie, siedzi w rozkoroku...moze to zle?

Czy wasze maluszki jak siedza (posadzone) to trzymaja nozki prosto czy tak jakby "po turecku" czyli zgiete w kolankach?
Bo ogladam wasze foty w wszystkie Wrzesniatka tak wlasnie siedza a moj Stasiek ma je wyprostowane przed siebie, siedzi w rozkoroku...moze to zle?
Igor też ma proste nóżki jak siedzi dokładnie jak piszesz.

Patryk tez ma proste nozki. Moze nasze dzieciaczki sa bardzo rozciagniete :-D;-)

reklama
No ja na zdjeciu z NK widzialm inaczej:sorry2:
Ale pytam sie bo moze on ma te slawetne napiecie miesn. i stad nie zgina nozek jak siedzi i nie zegnie do raczkowania:-(...choc oczywiscie lezac to je zgina na potege:-)
hmmm posadziłam go i siedzi z prostymi nóżkami może czasami lekko ugina oj czepiasz się matka na pewno u Stasia jest tak samo. Byłam na NK żeby sprawdzić i moze faktycznie ma lekko ugięte ale ty spostrzegawcza jesteś ale ja myślę że to zależy jak go posadzę raz siedzi tak a raz z prostymi, jak mu się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry