Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przez ten watek mam taka schize, ze chyba przestane tu zagladac... ciagle obserwuje i zastanawiam sie czy leciec juz do lekarza czy jeszcze poczekac... malo tego- wciaz mi sie wydaje, ze piotrek jest po tylach jesli chodzi o wiele umiejetnosci, a o tym ze w niektorych sprawach wyprzedza niektore maluchy to juz nie pamietam... byla u mnie kuzynka, ktorej sasiadka ma coreczke o kilka dni starsza od piotrusia i jak porownala mojego synka z jej dzieckiem to powiedziala, ze piotrek jest ho ho ho do przodu! i uznalam, ze mam gdzies co pisza w ksiazkach i co kto potrafi. nauczy sie jak bedzie gotowy. a co do tych wszystkich rehabilitacji to owszem, wielu maluchom sa potrzebne ale w wielu przypadkach sa na wyrost. tak mi sie wydaje... my nie bylismy rehabilitowani a jakos zyjemy 
Bardzo dobrze robisz lepiej "dmuchać na zimne..." niz później żałować a jak się dowiesz ze wszystko w jak najlepszym porządku to będziesz spokojniejsza.Blagam...chociaz wy nie piszcie ze panikuje! Ja nie panikuje, chce tylko to sprawdzic czy wszystko jest ok u specjalisty i tyle.