izabela352
Fanka BB :)
nie zartuj, ze nie wiesz co znaczy naumial

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Agulka ja jako szalona osoba :-) kiedy mam dobry humor lubie przekręcać słowaskoro to drażni to sorki
a naumiał to nauczył
![]()
Kubuś naumiał się robić pa pa :-)
No właśnie kto by nie wiedział co znaczy "naumiał" :-):-):-)nie zartuj, ze nie wiesz co znaczy naumial![]()
![]()
a moja córcia sprinterka zaczeła się puszczać i sama stoi, szybka laska
no i ma już 4 ząbki a długo nic nie było

Pozdrawiam Tygrysku
przepraszam za skojarzenia 

i nauczyła się mówić lala ale nie wiedzieć czemu przestała mówić mama
moj taka pozycje przyjmuje juz od ponad miesiaca i jeszcze nie ruszyl z miejsca. chociaz czasem juz podciagnie nozki ale lapki stoja w miejscu. dzisiaj pierwszy raz przesunal nozka, potem raczke... i na tym sie skonczyloNo a mój facecik wreszcie jakieś postępy robi- dzisiaj juz udało mu sie zgrać w czasie razem pupa i rączki, no i podniósł swój bębenek- tak postał na czworakach jakieś z 3 sekundy- u nas to duuuuuuuuuuuży postęp:-)

u nas jest dokladnie to samo. na czworaka potrafi pol dnia spedzic i nicNie wiem jak pomóc mojej Zuzi niby jest gotowa do raczkowania i widać że bardzo chce się przemieszczać ale nie wie co robić z rączkami (strasznie się przez to denerwuje) ona praktycznie w tej chwili cały czas jest w pozycji do raczkowania i cały czas eksperymentuje robi koci grzbiet itd ale nie umie skoordynować rączek z nóżkami (nie pełza) jak patrze co ona robi to wydaje mi się że ona prędzej na skutek tych swoich kombinacji stanie niż zacznie raczkować.
Dzisiaj jak zrobiła siku do nocniczka do zaczęła sobie bić brawoi nauczyła się mówić lala ale nie wiedzieć czemu przestała mówić mama
![]()
a stac to by mogl bez przerwy. jak go trzymam pod paszkami to robi kroczki raz jedna raz druga nozka. ale i tak mysle, ze raczkowal bedzie. choc bardzo krotko, bo rwie sie do chodzenia.