Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skasować wątek! Etka, da się to zrobić?![]()
mimo, że mój Damian nie raczkuje, nie chodzi, nie siada sam itp. Miło poczytać ,ze czyjeś dzieciątka rozwijają sie szybciutko i w zdrowiu. A na każdego przyjdzie pora

U nas rozwój poszedł strasznie do przodu
Raczkuje,już nie pełzaSam się wspina po ścianach,meblach i czymkolwiek co stoi
Jak zabawi się zabawką na stojąco to sam stoi przez dłuższą chwilę,ale wtedy jest cicho sza,żeby go nie zapeszyć i żeby nie stracił równowagi ;-) Zaczyna się puszczać i jeden kroczek mamy za sobą ;-)Umiemy już chodzić za jedną rączkę ;-)
Teraz uczę go robić pa-pa ale gdzieś mu ręce latają i robi kosi-kosi
Ale rybki w akwarium to wie gdzie są bo jak się go pytam to zawsze patrzy w tamtą stronę![]()
Etka, a czy Bartek umie już liczyć?
No to ja nie będę się udzielać na tym wątku....bo jest mi bardzo przykro że niektóre dzieci jeszcze nie potrafią tego co mój Bartek :-(
Chociaż powiem wam że on rozwija się błyskawicznie a Olka była "do tyłu" w porównaniu do niego. Ona nie raczkowała a On zasuwa jak "perszing"
Zastanawiam się nieraz nad rozwojem dzieci i doszłam do wniosku że to zależy od dziecka,od jego żywiołowości, czy też jest leniuszkiem czy też nie,od rodziców-genów![]()

Bo szczerze mowiac mi by sie zrobilo, dlatego tak pomyslalam... jezeli sie myle to wybaczcie...

Blimka ma rację - rozwój dzieci to nie wyscigi i nasze ambicje nie maja na nie wpływu. Ja sie nie obrazam, ze moj Stas czegos nie potrafi. Ale kiedy widze, ze Bartus np potrafi juz kosi-kosi, to ucze Stasia, wiec osobiscie uwazam, ze watek nie jest niepotrzebny.
a teraz mała klaska cały czas
jak jej sie coś podoba , jak zrobi siku do nocniczka , jak mówię kosi-kosi brawo albo lala 
Jestem tego samego zdaniaBlimka ma rację - rozwój dzieci to nie wyscigi i nasze ambicje nie maja na nie wpływu. Ja sie nie obrazam, ze moj Stas czegos nie potrafi. Ale kiedy widze, ze Bartus np potrafi juz kosi-kosi, to ucze Stasia, wiec osobiscie uwazam, ze watek nie jest niepotrzebny.
Więc mamy wrześniówkowych geniuszy chwalcie się co Wasze maluchy potrafią,a my będziemy Was gonić