reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
xandii, no ja wcale nie chcę by mój mały był jak największy...tym bardziej , ze w tamtym tygodniu ważył 3600-3700...i głowe ma dużą....i też używam tego określenia, jak napisałaś "klocek", jak mówię o nim....brrr mam nadzieję , ze już dużo nie urośnie....

Xandii, Tynka oczywiście macie rację, że najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe :tak: Tylko zastanawiam się jakie duże przy okazji będzie - chodzi mi o cm :confused: Bo jakby miał mieć 56 cm i mieć 3 kg to byłby dlugi i chudy - wyglądałby jak patyczak ;-):-D:laugh2: Ale co tam, i tak będzie dla mnie największym cudem świata ;-):-D:laugh2:

Ja wczoraj byłam u mojej ginki i rozwarcie jest jak było, szyjka nie za twarda, ale też nie taka znowu miękka, troszke skrócona, ale nie za bardzo- jednym słowem ni to ni sio:zawstydzona/y: Niby mam jeszcze trochę do terminu, ale psycha jest tak już nastawiona na rodzenie, że już nie wyrabiam -ja chcę już rooodddzziiććć!!!! No ale dobra, nie będę starszym wcinać się w kolejkę;-)

Xandii mi zostało już tylko 5 dnia, a tu mały jest taki żywotny, że chyba przenoszę :-( Synuś bardzo często się rusza i już mnie wszystko od tego boli :-( A tak bym już chciala go mieć na rękach :tak:

reklama
A ja już po wizycie :tak: szyjka miękka i skrucona, dzidzia tak nisko że na usg tylko nosek było widać, reszta za nisko i niedarady było nic zobaczyć :-) Niespodzianka nadal jest niespodzianką, waży 4000 g jak nie lepiej :szok: łożysko jest akurat do porodu, wód już coraz mniej:baffled: ale ogólnie jest oki :tak: jak nieurodze do 15.01 to mam skierowanie do szpitala:tak: :eek: Ale ja mam zamiar jeszcze w tym tygodniu z dzidzią wyjśc ze szpitala:cool2: niewiem jak to zrobie ale takie mam założenie :-)

Do góry