T
tynka
Gość
Dziewczyny najwazniejsze by bylo zdrowe
a reszta sama przyjdzie
a reszta sama przyjdzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
a reszta sama przyjdzie
Tylko zastanawiam się jakie duże przy okazji będzie - chodzi mi o cm
Bo jakby miał mieć 56 cm i mieć 3 kg to byłby dlugi i chudy - wyglądałby jak patyczak ;-)
Ale co tam, i tak będzie dla mnie największym cudem świata ;-)

Niby mam jeszcze trochę do terminu, ale psycha jest tak już nastawiona na rodzenie, że już nie wyrabiam -ja chcę już rooodddzziiććć!!!! No ale dobra, nie będę starszym wcinać się w kolejkę;-)
szyjka miękka i skrucona, dzidzia tak nisko że na usg tylko nosek było widać, reszta za nisko i niedarady było nic zobaczyć :-) Niespodzianka nadal jest niespodzianką, waży 4000 g jak nie lepiej
łożysko jest akurat do porodu, wód już coraz mniej
ale ogólnie jest oki
jak nieurodze do 15.01 to mam skierowanie do szpitala
Ale ja mam zamiar jeszcze w tym tygodniu z dzidzią wyjśc ze szpitala
niewiem jak to zrobie ale takie mam założenie :-)