reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

stycznióweczki u lekarza:)

reklama
A ja dziś idę na kontrolę do gina i odbieram wyniki z krwi i moczu ..... ciekawe jak wypadłam :eek:
No i gin musi mi podpisać zgodę na ćwiczenia w szkole rodzenia, bo dziś mam pierwsze zajęcia na 17.00 i to właśnie ćwiczenia.

Jestem MEGA CIEKAWA

Karlam dzięki, ale już sprawdziłam je. Niestety nic nie piszą na temat niskiego cukru, tylko piszą o wysokim. Ponoć muszę zawsze mieć przy sobie coś do jedzenia, żeby nie zasłabnąć.
Teraz nie miałam badanego żelaza, ale na początku wynik był zadziwiająco dobry. Ja mam od dziecka słabą przyswajalność żelaza i jak dostaję jakiś preparat z nim, to od razu wyniki mam jeszcze gorsze. Od maleńkiego jestem na pograniczu anemii, tylko, że jeszcze nigdy jej nie miałam. A co do cukru, to faktycznie mi spadł po podaniu tej glukozy, ale jak robiłam sobie co roku badania okresowe, to cukru nigdy nie miałam zbyt dużo, a raczej w małych ilościach. Może dlatego tak lubię jeść słodycze? Tylko teraz w ciąży nie mam na nie ochoty :confused: A witaminki biorę od samego początku ciąży - FEMINATAL N.

MariaOla napisz zaraz jak bylo,bo ja tez ciekawa:-)

a ja bylam z moim mezusiem w piatek u gina zobaczyc nasza mala pocieche i bylo super,adamowi sie bardzo podobalo,dostalismy zdjecie serduszka i twarzyczki,i widac jakby dzidzius sie tam smial:-) ,dostalam magnes i zwolnienie do 25go bo ten krzyz mnie dalej strasznie boli,i chyba juz nie przestanie:eek: ,jestem troche zmartwiona bo dzidzius sie znowu obrocil i teraz ma pupe na dole,fajnie by bylo jakby jeszcze zrobil male fikolki i zostal juz glowa do dolu:dry: poczekamy,zobaczymy:tak:

no i dalej jest DZIEWCZYNKA:-D

Maja teraz jestem w szoku. Lepiej, zeby dzidzia byla juz glowka w dol??? Moj lekarz mi powiedzial, ze cale szczescie, ze jest pupa na dol, bo mniej uciska na szyjke.
Jak to w koncu jest?

reklama
Do góry