reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Dziewczyny, odebralam wyniki badań i:
WBC - 12,2 (czyżby stan zapalny?
Karlam Ty mialaś 12,4? moze i mnie czekaja dodatkowe badania i antybiotyk?)
RBC - 3,82
HGB - 12,2
HCT - 36,0
MCV - 94,2
PLT - 219,0
mocz ok.
Niewiele mi te badania mówią - jutro mam na 10.45 wizytę u ginka, a dzis postaram się nie niepokoić.
WBC - 12,2 (czyżby stan zapalny?
Karlam Ty mialaś 12,4? moze i mnie czekaja dodatkowe badania i antybiotyk?)RBC - 3,82
HGB - 12,2
HCT - 36,0
MCV - 94,2
PLT - 219,0
mocz ok.
Niewiele mi te badania mówią - jutro mam na 10.45 wizytę u ginka, a dzis postaram się nie niepokoić.
Elżbietka
mother of two sons&angel
Abeja, poza podwyższoną leukocytozą wszytsko jest ok.
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Wrocilam. No i ... te napiecia, to faktycznie te jakies tam Bronksy. Ale... nowlasnie, :-( jak sie beda nasilac, albo beda np. tylko wieczorem to do lekarza po skierowanie do szpitala, na jakas kroplowke zeby zapobiegac tym skurczom. A poza tym, wszystko super, krazek siedzi tam gdzie ma i robi co do niego nalezy, nic sie nie skrocilo, rozwarcia nie ma.
Ogolnie Pan Doktor byl ze mnie bardzo zadowolony.
A i wyszedl mi jakis cukier w moczu, minimalny, ale jest no i za 2 tygodnie mam zrobic jeszcze raz mocz.
Ogolnie Pan Doktor byl ze mnie bardzo zadowolony.
A i wyszedl mi jakis cukier w moczu, minimalny, ale jest no i za 2 tygodnie mam zrobic jeszcze raz mocz.aph
Tylko jak na zlosc, jak dzisiaj umowilam sie z Piotrkiem zeby przyjechal po mnie kolo 17:30, to oczywiscie zadnych ludzi do lekarza nie bylo. I o 16:35 bylam juz po wizycie, no ale jeszcze L4 mi wypisywali, wiec w sumie wyszlam 17:10, zahaczylam o apteke i czekalam moze 10 minut na mojego meza.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Abeja jutro sie dowiesz co z tymi leukocytami, pewnie wypyta Cie czy nie jestes przeziebiona, jak tam zeby itd... zycze by to byla tylko drobnostka :-)
Aph to super ze wszystko jest dobrze :-) faktycznie szybko weszlas do gabinetu :-) hmmm oby te skurcze sie nie powiekszaly :-) nie wiem jak Ty ale jak ja uslyszalam "szpital" to mi sie goraco zrobilo.... :-)
Aph to super ze wszystko jest dobrze :-) faktycznie szybko weszlas do gabinetu :-) hmmm oby te skurcze sie nie powiekszaly :-) nie wiem jak Ty ale jak ja uslyszalam "szpital" to mi sie goraco zrobilo.... :-)
Na pewno będzie wszystko dobrze.
Ja mam wizytę 9 listopada dopiero. Ale wszystko zleci szybciej niż nam się wydaje...
Pewnie od następnej wizyty lekarz mi każe już przychodzić co 2 tygodnie, bo to będzie bodajże 34 tydzień...
uffffffffff
Ja mam wizytę 9 listopada dopiero. Ale wszystko zleci szybciej niż nam się wydaje...
Pewnie od następnej wizyty lekarz mi każe już przychodzić co 2 tygodnie, bo to będzie bodajże 34 tydzień...
uffffffffff

reklama
aph
Karlam jak ja slysze szpital, to od razu zdrowieje i wszystkie dolegliwosci mijaja. ;-)
Mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby. No ale jakby, to to ponoc tylko na 2, 3 dni zeby unormowac te skurcze.
Powiedzialam wczoraj lekarzowi, ze chce zeby juz byl styczen, to zaczal sie smiac i pocieszyl mnie, ze jak przyjde do niego nastepnym razem to bedzie prawie 30tc wiec juz z gorki, a potem jak bedzie styczen to pewnie bede chciala cofnac czas.
Moze i cos w tym jest.
Mam nadzieje, ze nie bedzie takiej potrzeby. No ale jakby, to to ponoc tylko na 2, 3 dni zeby unormowac te skurcze.
Powiedzialam wczoraj lekarzowi, ze chce zeby juz byl styczen, to zaczal sie smiac i pocieszyl mnie, ze jak przyjde do niego nastepnym razem to bedzie prawie 30tc wiec juz z gorki, a potem jak bedzie styczen to pewnie bede chciala cofnac czas.
Moze i cos w tym jest.Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 183
- Wyświetleń
- 22 tys
- Odpowiedzi
- 5 tys
- Wyświetleń
- 272 tys
- Odpowiedzi
- 98
- Wyświetleń
- 16 tys
- Odpowiedzi
- 1 tys
- Wyświetleń
- 100 tys
Podziel się:
hm.. no nic, jutro będę madrzejsza. Ciesze się na ta wizytę bo mam mnostwo pytań do mojego ginka..chyba je sobie spisze na kartce wszystkie ;-)