reklama

asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
no i wypiłam ... nie było rady jak lubię słodkie tak to było jakieś takie kurcze wapienne...  przeżyłam
 przeżyłam  glukoza na czczo - 76mg a po godzinie wypicia 50g tego cusia 130mg - podobno dużo po... ale nie kazali mi się martwić więc się nie martwię. Dzidzia zdrowa i wszystko z nią ok. Brzuch już miękki, zostało mi nadal zjadanie magnezu 3x1 i tylko elevit 1tableteczkę. Uff jak dobrze - L4 z pozwoleniem na chodzenie
 glukoza na czczo - 76mg a po godzinie wypicia 50g tego cusia 130mg - podobno dużo po... ale nie kazali mi się martwić więc się nie martwię. Dzidzia zdrowa i wszystko z nią ok. Brzuch już miękki, zostało mi nadal zjadanie magnezu 3x1 i tylko elevit 1tableteczkę. Uff jak dobrze - L4 z pozwoleniem na chodzenie  i chwała Bogu, bo tego polegiwania już dość miałam. Kolejna wizyta 8 listopada. Pocieszyła mnie dzisiaj bardzo :-)
 i chwała Bogu, bo tego polegiwania już dość miałam. Kolejna wizyta 8 listopada. Pocieszyła mnie dzisiaj bardzo :-)

asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
acha miałam napisać co się dowiem z tej mojej listy pytań do Pani doktor  może którejś z was coś się z tego przyda... to co mnie interesowało między innymi
 może którejś z was coś się z tego przyda... to co mnie interesowało między innymi 
1. jak jest kolka - to wziąć nospę
2. jak brzucho twarde - to nie ćwiczyć w szkole rodzienia
3. można używać maści z antybiotykiem na ewentualne ranki, (zrobiło mi się coś pod pachami - takie czerwone, suche plamki - nie boli nie piecze... po prostu se wyskoczyło i siedzi a sama bałam się czymś smarować) 

zapomniałam z wrażenia zapytać o sex - bo skoro wszystko jest ok... nie żebym miała ochotę ale tak na w razie czego
  ale tak na w razie czego  
  chociaż pewnie bym się bała
 chociaż pewnie bym się bała  jak to było... chcem ale siem bojem hehe
 jak to było... chcem ale siem bojem hehe 

1. jak jest kolka - to wziąć nospę
2. jak brzucho twarde - to nie ćwiczyć w szkole rodzienia
3. można używać maści z antybiotykiem na ewentualne ranki, (zrobiło mi się coś pod pachami - takie czerwone, suche plamki - nie boli nie piecze... po prostu se wyskoczyło i siedzi a sama bałam się czymś smarować)

zapomniałam z wrażenia zapytać o sex - bo skoro wszystko jest ok... nie żebym miała ochotę
 ale tak na w razie czego
  ale tak na w razie czego  
  chociaż pewnie bym się bała
 chociaż pewnie bym się bała  jak to było... chcem ale siem bojem hehe
 jak to było... chcem ale siem bojem hehe 
Elżbietka
mother of two sons&angel
asiorek, witaj w klubie wypitych glukozek , ja tez dzisiaj wlewałam w siebie to świństewko
 , ja tez dzisiaj wlewałam w siebie to świństewko 
  . wyniku jeszcze nie znam, wiem ze na czczo 76, czyli taka sama jak u ciebie

Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
no to ja Wam podam moje wyniki "glukozowe" bo chyba nie mialam okazji :-)
na czczo 84 mg/dl
po 60' 150 mg/dl
po 120' 122 mg/dl
lekarz powiedzial ze po godzinie troche podwyzszone ale po 2 godzinach juz wynik w normie :-) wiec jest wszystko oki :-)

na czczo 84 mg/dl
po 60' 150 mg/dl
po 120' 122 mg/dl
lekarz powiedzial ze po godzinie troche podwyzszone ale po 2 godzinach juz wynik w normie :-) wiec jest wszystko oki :-)
no i wypiłam ... nie było rady jak lubię słodkie tak to było jakieś takie kurcze wapienne...przeżyłam
glukoza na czczo - 76mg a po godzinie wypicia 50g tego cusia 130mg - podobno dużo po... ale nie kazali mi się martwić więc się nie martwię. Dzidzia zdrowa i wszystko z nią ok. Brzuch już miękki, zostało mi nadal zjadanie magnezu 3x1 i tylko elevit 1tableteczkę. Uff jak dobrze - L4 z pozwoleniem na chodzenie
i chwała Bogu, bo tego polegiwania już dość miałam. Kolejna wizyta 8 listopada. Pocieszyła mnie dzisiaj bardzo :-)
asiorek- fajnie, że wszystko ci się unormowało, oby tak do stycznia!
no ale teraz to ja się zmarwiłam- glukozy na czczo mi chyba nie sprawdzili- nie ma wyniku, a godzinę po wypiciu 50g tego świństwa 145mg
 . Wygląda na to, że sporo.
 . Wygląda na to, że sporo. Fajnie, że możesz chodzić- ja mam ciągle na zwolnieniu - leżeć! No i jestem uziemoina w domku. Mam jeszcze trochę twardy brzuszek.
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
Lorien mialam 75 g :-)

marita21
Mama styczniowa 2007
Ja jestem normalnie przerażona tą glukozą bo jutro ide a na samą myśl o wyjściu z domku bez jedzonka robi mi się słabo. Ja nie wiem jak to wytrzymam:-(

reklama

asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
xandii dzięki za miłe słowa - u Ciebie napewno też się unormuje - tego oczywiście życzę wszystkim mamuśkom. Jak najlepszych wyników i samopoczucia  

Maritko weź coś do jedzenia i zaraz jak tylko będzie można to wcinaj dasz radę !! trzymam kciuki :-)
 dasz radę !! trzymam kciuki :-)

Maritko weź coś do jedzenia i zaraz jak tylko będzie można to wcinaj
 dasz radę !! trzymam kciuki :-)
 dasz radę !! trzymam kciuki :-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 183
- Wyświetleń
- 22 tys
- Odpowiedzi
- 5 tys
- Wyświetleń
- 272 tys