reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych malenstw

mada78 pisze:
Ja na usg tak byłam tydzień temu  i jak pisałam jest ok.więc teraz za 3tyg. pewnie jak pójde na wizyte.
Ale dla mnie najwspanialsze jest jak słysze serducho wtedy się rozklejam na całego i ślimtam oczywiście ale rekord pobiłam jak po wywrotce gin kazał szybko zrobic żeby mieć pewność że jest wszystko ok. tak się bałam że jak już usłyszałam to ryczałam ze szcęścia jak bóbr ::)
mada78 jakie piękne foto w avatarze...prosimy większe wkleić! ::) ;D

reklama
KOCHANE , WIEM ŻE MOJA MRÓWECZKA SLICZNA ALE DZIĘKUJĘ ZA KOMPLEMENT ::)
A ZDJECIE JUŻ WKLEJAŁAM WCZEŚNIEJ TYM WĄTKU ALE WKLEJE JESZCZE RAZ ;D

Paluszki prawdopodobnie po cioci(mojej siostruni) mam nadzieje że długość nóg i rzęs tez po niej odziedziczy, bo naprawde tego jej natura nie żałowała ::) a co do pianistki to marne szanse chyba by była jedyna z rodzinki z talentem muzycznym ;)

reklama
mada ale cudowne.no napatrzec sie nie mogę. :D

i pomyślec ze takie cuda nosimy w brzuszkach :)

Do góry