Silva
Mamusia Szymusia
Wygląda zatem na to że mamy zatwierdzony ostateczny skład spotkania. Oczywiście, jeśli ktoś jeszcze zechce dołączyć, to zapraszamy
Silva + Nutria z Krzysiem jadą autem z Piaseczna
Forever zgarnia Zołzę z Mokotowa
Antar z córcią jedzie bezpośrednio
Andariel z córcią czekają w domku na nas
Jutro, jeśli nic się nie zmieni, wyślę do wszystkich priva potwierdzającego, bo coś nam Antar z Andariel zamilkły
Mam nadzieję, że się nie rozmyśliły?
Wszystkie "kierowczynie" czyli Ja, Forever i Antar powinny wysłać swój nr telefonu do Andariel, którą poprosimy o sms-y z adresem. Zołzik z Forever oczywiście też się muszą wymienić numerami, bo ja z Nutrią już wymienione
Co do żarełka to:
Ja i Nutria przywieziemy słodkości i jakieś owocki.
Forever i Zołzik sałatki robią. Zołza jak da radę to chlebek własny
Andariel czikeny zrobi
Atar nie potwierdziła...
Aparaty foto pewnie kilka z nas weźmie więc zdjęć będzie że hoho
Co do transmisji na żywo...
Możemy ustalić jakąś godzinę połączenia i pokazać się na skypie zainteresowanym, ale ja już tego nie ogarnę... Może niech chętne prześlą swoje nicki skype'owe do Andariel na priva i w samo południe spróbujemy się połączyć
Uffff
Silva + Nutria z Krzysiem jadą autem z Piaseczna
Forever zgarnia Zołzę z Mokotowa
Antar z córcią jedzie bezpośrednio
Andariel z córcią czekają w domku na nas
Jutro, jeśli nic się nie zmieni, wyślę do wszystkich priva potwierdzającego, bo coś nam Antar z Andariel zamilkły
Wszystkie "kierowczynie" czyli Ja, Forever i Antar powinny wysłać swój nr telefonu do Andariel, którą poprosimy o sms-y z adresem. Zołzik z Forever oczywiście też się muszą wymienić numerami, bo ja z Nutrią już wymienione
Co do żarełka to:
Ja i Nutria przywieziemy słodkości i jakieś owocki.
Forever i Zołzik sałatki robią. Zołza jak da radę to chlebek własny
Andariel czikeny zrobi
Atar nie potwierdziła...
Aparaty foto pewnie kilka z nas weźmie więc zdjęć będzie że hoho
Co do transmisji na żywo...
Możemy ustalić jakąś godzinę połączenia i pokazać się na skypie zainteresowanym, ale ja już tego nie ogarnę... Może niech chętne prześlą swoje nicki skype'owe do Andariel na priva i w samo południe spróbujemy się połączyć
Uffff
Jak to miło, że ktoś nad wszystkim panuje i tym kimś nie jestem JA 
Napiszę do Aestimy, Larvuni i Zebrry na priv czy chcą się przyłączyć do imprezki via Skype.