reklama

Warszawa i okolice

Wygląda zatem na to że mamy zatwierdzony ostateczny skład spotkania. Oczywiście, jeśli ktoś jeszcze zechce dołączyć, to zapraszamy:)

Silva + Nutria z Krzysiem jadą autem z Piaseczna
Forever zgarnia Zołzę z Mokotowa
Antar z córcią jedzie bezpośrednio
Andariel z córcią czekają w domku na nas:)

Jutro, jeśli nic się nie zmieni, wyślę do wszystkich priva potwierdzającego, bo coś nam Antar z Andariel zamilkły:) Mam nadzieję, że się nie rozmyśliły?

Wszystkie "kierowczynie" czyli Ja, Forever i Antar powinny wysłać swój nr telefonu do Andariel, którą poprosimy o sms-y z adresem. Zołzik z Forever oczywiście też się muszą wymienić numerami, bo ja z Nutrią już wymienione:)

Co do żarełka to:

Ja i Nutria przywieziemy słodkości i jakieś owocki.
Forever i Zołzik sałatki robią. Zołza jak da radę to chlebek własny:)
Andariel czikeny zrobi;)
Atar nie potwierdziła...

Aparaty foto pewnie kilka z nas weźmie więc zdjęć będzie że hoho;)

Co do transmisji na żywo...

Możemy ustalić jakąś godzinę połączenia i pokazać się na skypie zainteresowanym, ale ja już tego nie ogarnę... Może niech chętne prześlą swoje nicki skype'owe do Andariel na priva i w samo południe spróbujemy się połączyć:)

Uffff

reklama
I chyba Traschka jeszcze się zgłaszała... Jak ktoś jeszcze będzie chciał dołączyć do akcji skype, to przeczyta i wyśle priva ze swoim nickiem do Andariel:)

A znak.... ja baranek z 13 kwietnia;)

:-D
A teraz ogłoszeniowo odnośnie piątku - tak jak napisałam na wątku zakupowym kupiłam na Allegro miękki biustonosz do karmienia robiony dla Mothercare w kolorze beżowym - wygląda na nowy, ja go teraz uprałam - z metki jest on 75 D - co do miseczki to bym się zgodziła, ale obwód mniejszy o ile nie zdecydowanie mniejszy. Czy któraś nie byłaby zainteresowana ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry