reklama

Warszawa i okolice

No a następne spotkanie w Piasecznie - ja bym spróbowała ustalić termin w pt ( zbliżają się święta ) - może i Saffi dołączy, no i te które nie mogą teraz jak Zebrra czy Izabela34.
Jasne, że dołączy :-) wszak w Piasecznie mieszkam :-)obyście tylko dobry termin wybrały.
Nawet nie wiecie, jak Wam zazdroszczę tego spotkanka,ale cóż- życie bywa okrutne ;-) i nie zawsze można być tam gdzie się chce. Bawcie się dobrze Mamuśki.

reklama
Andariel - myślę, że dam radę ze Skypem - pytanie tylko do Aestimy ew. pozostałych chętnych - Traschka, Larvunia, Zebrra przy garach - czy mają podobny sprzęt.
No a z tym bieganiem to z niebieskim cudem nie za bardzo powinnaś chyba :no: i jaka to impreza dla gospodyni :baffled:.
Co do fotek no ja zdecydowanie ocenzuruję takie z podwójnym podbródkiem choć na żywca nie za bardzo go mam. Ale teraz takie czasy i możliwości techniczne, że można cykać do upojenia, kasować nieudane.
Ja - Zołza - jaki chlebek i sałatkę planujesz ? Jeśli chodzi o tą drugą potrawę aby nie było dwóch podobnych, bo ja też coś wymyśliłam.
Silva - ja mogłabym Ja - Zołzę gdzieś w okolicy Galerii Mokotów zgarnąć czy jak tam Jej pasuje. A co na to sama Zainteresowana ? :-)
Saffi - a jaki to dla Ciebie dobry termin ? Może propozycje jakieś ? :happy2:

Saffi, następnym razem na pewno się uda:) Wiesz, z terminem, który pasuje każdej z nas będzie trudno, ale będziemy kombinować:)
Zołzik
- to co, pojedziesz z Forever? Skoro nalega:)

Kochane, pojadę z Forever - dziękuję za obie propozycje - kochane jesteście :-D To się musimy zdzwonić i umówić: gdzie, jak, kiedy się spotkamy - i jak się poznamy ;-) Może będę stała z różą w zębach? :-p ;-) :-)

Sałatkę chcę zrobić żółtą - wrzucałam ostatnio na kulinarny - mam na nią fazę i do piątku mi raczej nie przejdzie :-p

Ale jesteście fajne!!!!

Nie mam pojęcia co przywiozę.. a może jakieś owocki? Bo generalnie to mogę przywieść cokolwiek, czy ciasto, czy sałatkę, czy pićka.. nie wiem..
Dziś chcę spróbować zrobić jakieś śmieszne babeczki z czekoladą i rodzynkami.. jak się okażą dobre, to Wam napiszę.
Jeśli macie jakieś potrzeby - to możecie mi przydzielić. Jak nie, to spróbuję jakieś jabłuszka, bananki... ja ostatnio żarłocznie patrzę na każdą odmianę owoców;)

co do Krzysia to je wszystko, co jest ogólnie uznane za w miare zdrowe.. czykli nie dostaje czekolady i generalnie raczej bez słodyczy.
i ostatnio próbujemy dojść na co jest uczulony więc nie je truskawek, malin itp oraz czosnku. ;)
andariel - nie przejmuj sie dietąś Krzysia... cos mu wezme na IIsniadanko/zupke, a co do zabawy - to mysle ze radocha spotkania innych dzieci bedzie wystarczającą atrakcją.

Silva jestes super :) i chetnie sie zabierzemy :)

a.. ja tez niecierpie kamer.... wole zdjecia. pewnie tez wezme aparat.... jak to ja..

kochane, strasznie mi przykro ale jednak nie przyjadę - w czwartek wieczorem idziemy na 3h do szkoły rodzenia, z dojazdem wyjdzie 4h, wrócimy przed 22, a w piątek znów bym musiała teściówkę na jakieś 3h(minimum) samą zostawić. Trochę głupio zważywszy że ona naprawdę b. rzadko przyjeżdża...i mąż tak ładnie prosił;-)
mam nadzieję, że następnym razem się załapię...

reklama
Kochane, pojadę z Forever - dziękuję za obie propozycje - kochane jesteście :-D To się musimy zdzwonić i umówić: gdzie, jak, kiedy się spotkamy - i jak się poznamy ;-) Może będę stała z różą w zębach? :-p ;-) :-)
No wiesz.... Jak Cię nie będzie kłuła... ;-)Napisz mi na priv jakie miejsce Ci pasuje z uwzględnieniem tego aby się można było swobodnie zatrzymać i godzina - musimy jakoś pokombinować aby się nie władować w całodobowy korek na trasie Marynarska, Hynka i Łopuszańska bodajże, ale coś wymyślę tak czy inaczej wolałabym się spotkać wcześniej niż spóźnić czego nie lubię. :no:
Z owocków kupiłam mandarynki - winogrona napewno by nie dożyły do piątku :no:. Do tego 4 duże soki - nawet nie wniesione do domu. Mam pomysły na sałatki, ale nie chcę obiecywać ani jakie ani ile, bo z mojego grafiku wynika, że wszystko będę pichcić w piątek rano.
Mrsmoon - no szkoda :-( A gdzie Ty do szkoły rodzenia chodzisz, że masz tak długie zajęcia ???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry