Dziewczyny prawda jest taka ze tak naprawde to wszystko zależy na jaki zespół medyczny trafimy. W najgorzej notowanym szpitalu mogą nas potraktować jak księżniczki i będziemy zachwycone opieka i przebiegiem porodu.
Prawda tez jest taka ze w każdej plotce jest trochę prawdy; ja o Zelaznej nie mam dobrego zdania i napewno tam bym nie rodziła; ich procedury, standardy niczemu nie służą, tylko szkoda ze opinia krzywdzi przy okazji naprawde dobrych i doświadczonych lekarzy, bo na Zelaznej tez są i tacy.
KAROWA tez ma zła opinie ale za to opieka neonatologiczna jest na bardzo wysokim poziomie; ratują maluszki które niestety w większości szpitali nie miałyby żadnej szansy.
I tak można opisać każdy szpital, bo w każdym jest coś nie tak; taki mamy system i wstretna biurokracje ze najważniejsze są statystyki a na końcu dobro pacjenta...,,
A co do porodu to wiadomo ze naturalny jest najlepszy dla dziecka i dla nas; natura to natura; CC to klasyczny zabieg operacyjny i nikt mam nie może mówić ze to tylko malutki zabieg; nie ma malutkich zabiegów ze znieczuleniem; jeśli do zabiegu potrzebujemy znieczulenia to znaczy ze jest to potocznie mówiąc operacja; która zawsze pozostawia po sobie mniejszy lub większy ślad; powikłań pooperacyjnych jest mnóstwo; uważam ze cc powinno być wykonywane ze względu na wskazania medyczne a nie na tzw życzenie. No i znów się rozpisalam, mam tylko nadzieje ze nikogo nie urazilam moja wypowiedzia; poprostu krew mnie zalewa jak slysze ze: jeśli pani chce to umowimy się na cc, niech pani wybierze sobie dzień kosztuje to 2000tys plus 1000tys dla anestezjologa; a ja pytam za co te pieniądze za mój ból?? Mam płacić za to ze lekarze korzystają ze sprzętu i leków szpitalnych ??? A zboczylam z tematu, tak można gadać gadać tylko szkoda ze nic to nie zmieni...
No to wylalam z siebie wszystki żale.