reklama

Warszawa i okolice

reklama
forever no to ja 13 :). Co prawda nie mam mnie teraz w Polsce, ale pierwsze 22 lata zycia spedzilam w Wawce, wiec sie chyba kwalifikuje:-)?
Czemu nie, tylko, że teraz daleko trochę do Ciebie/Ci do stolicy :-)
Marta24 - a kiedy będziesz ? No i trzeba ustalić gdzie dobre soczki serwują :-D - myślę, że to pytanie do doświadczonych mam, bo ja raczej ( aż dotychczas ) niesoczkowa :-p
Blondplatyna - Wola ale jak ktoś nie zna dobrze podziału administracyjnego Wawy to myśli, że Sródmieście ;-)

Ostatnia edycja:
forever a no nie wiem kiedy bede, ciagle mi sie ten wyjazd przeklada bo albo dominika chora albo cos innego wypada, moze za tydzien ale to wielka niewiadoma:(

Ja-Zołza - kojarzę to szare od dymu klimaty :tak: - w sumie to już historyczne czasy, ale i dobrze, bo ciuchy dymem później śmierdziały, a teraz okrutnie mi przeszkadza peciany zapach.
Marta24 - a na długo do stolicy ? W tygodniu raczej czy weekendowo ?

Forever-young - Ale suuuuuuuuuuuper :) zostań naszym kaowcem! jestem za!!! I jestem za zdjęciem o którym pisała antar !!
Myślę, że najpierw właśnie fajnie się spotkać z brzuchami... później dołączyć wózki ;-)
Jestem za, a najlepiej by to było w godzinach przedpołudniowych... bo mój małż się na 100000% nie da na takie spotkanie namówić. A jeśli to będzie sobota/niedziela.. to czasem ciężko...
Może być Powsin/Kabaty (mam przynajmniej blisko ;) )
Ale mogę też gdzieś podjechać.

Pewnie fajnie by poczekać na troszkę lepszą pogodę... nie?

reklama
No zobaczymy co reszta na to plus synchronizacja kalendarzy - niektóre ( a właśnie które z Wawy i okolic ? ) jeszcze pracują :tak: Ewentualnie te pracujące do kiedy zamierzają. Odnośnie miejsca to myślałam o Łazienkach. Tam jest taka knajpa Cafe Rozdroże się nazywa z ogródkiem na zewnątrz wśród zieleni, ale jak podejrzałam dopiero od maja czynny :( Soczki są ale bez dużego wyboru bo "tanie piwo Tyskie" raczej nie dla nas. :no: Komunikacyjnie Ogród Saski - metro, jest gdzie parkować tylko nie za knajpiany - Cafe Fogg już nie ma, a do Kondrata na wino też nie pójdziemy :-( Pola Mokotowskie ? Metro niedaleko, z parkowaniem jak Cię mogę ale miejsca typu Lolek czy Jeff's zdecydowanie gastronomiczno - klimatycznie nie dla nas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry