Izabela34
Fanka BB :)
O kurczę, fajnie by było mieć takie zdjęcie, o jakim pisze Antar!To co Warszawianki? Umawiamy się na soczek? :-)
Zanim się zbierzemy, zdążę pewnie całkiem nabrać sił ;-) Ale byłoby super
:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczę, fajnie by było mieć takie zdjęcie, o jakim pisze Antar!To co Warszawianki? Umawiamy się na soczek? :-)
Zanim się zbierzemy, zdążę pewnie całkiem nabrać sił ;-) Ale byłoby super
jej ale wam zazdroszczę!
Dziewczyny z Rybnika i okolic + Tychy - a kiedy my umawiamy się na wspólne zdjęcie?)

Czemu nie, tylko, że teraz daleko trochę do Ciebie/Ci do stolicy :-)forever no to ja 13. Co prawda nie mam mnie teraz w Polsce, ale pierwsze 22 lata zycia spedzilam w Wawce, wiec sie chyba kwalifikuje:-)?
- myślę, że to pytanie do doświadczonych mam, bo ja raczej ( aż dotychczas ) niesoczkowa 
No i trzeba ustalić gdzie dobre soczki serwują- myślę, że to pytanie do doświadczonych mam, bo ja raczej ( aż dotychczas ) niesoczkowa
![]()
- w sumie to już historyczne czasy, ale i dobrze, bo ciuchy dymem później śmierdziały, a teraz okrutnie mi przeszkadza peciany zapach.nie-kwalifikujemy się miejscowościamino ej ja tez chce sie spotkac...![]()

Ewentualnie te pracujące do kiedy zamierzają. Odnośnie miejsca to myślałam o Łazienkach. Tam jest taka knajpa Cafe Rozdroże się nazywa z ogródkiem na zewnątrz wśród zieleni, ale jak podejrzałam dopiero od maja czynny
Komunikacyjnie Ogród Saski - metro, jest gdzie parkować tylko nie za knajpiany - Cafe Fogg już nie ma, a do Kondrata na wino też nie pójdziemy :-( Pola Mokotowskie ? Metro niedaleko, z parkowaniem jak Cię mogę ale miejsca typu Lolek czy Jeff's zdecydowanie gastronomiczno - klimatycznie nie dla nas.