reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Watek Porodowy

reklama
Kurde to mój pierwszy poród, wiec zaliczam się do tych na powyzej 10 godzin rodzenia :baffled:.
Cały dzien juz teraz mysle o porodzie, mam takiego stracha ze szok :-(

Agacia, niekoniecznie. Ty już masz rozwarcie, więc jak odstawisz leki to powinno pójść szybciej. Moja sąsiadka urodziła pierwszą dzidzię w zaledwie 3 godziny :)

Pytia hihi ja jescze na ten nie trafilam ;-)

W ogole to obnizyl mi sie brzuch. Ostatnio naryzowalam kreske na drzwiach na wysokosci mojego pepka, wczoraj tak mi sie zdawalo ze mam brzuch nizej i rzeczywiscie obnizyl sie. Zreszta czuje wieksze parcie na pecherz a mniej uwiera mnie góra.
Ile przed porodem powinien opasc brzuch?

reklama
Ha ha ha a japoszłam na porodówke o 11 w południe tylko na ktg i tam leżałam 2 godziny ze skurczami których wcale nie czułam w między czasie zrobiło się rozwarcie pełne i zaczełam rodzić po 20 minutach było po wszystkim bez buli bez niczego tylko co ja teraz zrobię jak tak będzie

Do góry