reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Pauletta zastojem sie nie przejmuj i dietkuj dalej, organizm Ci sie przestawia, albo zbliza Ci sie @ wtedy tez waga stoi.
Ja dzis zanotowalam w koncu spadek i wogole jakas taka lzejsza sie czuje, a dwa tygodnie zastoju mialam.
Tez wczoraj czytalam to forum , ha ha tempem expresowym glownie to interesowaly mnie zdjecia produktów tutejszych wiec teraz np moge ruszyc na Tescowe produkty np bialy ser co by nadal sie do serniczka.

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki
Pauletta- u mnie tez waga stoji, zgubiłam tylko 2 kg. Jestem załamana. Wczoraj wlałam w siebie te 2 litry wody, zjadłam bardzo mało, dzisiaj jeszcze nic nie jadłam.siusiałam tyle razy co piłam:zawstydzona/y: Wchodze na wage a tam dupa blada tyle samo cały czas. Nie wiem co mam robić. Generalnie dzisiaj mogła bym zjesc już sałatke jakąś, ale normalnie sie boje, jestem załamana , wyć mi sie chce. Nie chce wazyc 100kg. to mnie wykańcza, nie moge sie pogodzic z tym. Mój maz wazy 61 kg, wyglądamy jak Flip i Flap:zawstydzona/y:.Nie planuje juz wiecej dzieci, wiec moge podrasowac sobie organizm, oby tylko te pare kilo zgubić. Normalnie mam ochote przerwac dukana i zrobic sobie głodówe na przemian z przeczyszczeniem , juz nie wiem , zaraz sfiksuje:-(

Mikimauro Ty sie nam tu kobieto nie poddawaj. A jak waga stoi to najlepiej za czesto na wage nie wchodzic, tylko dietkowac dalej a moze u Ciebie tez sie zbliza@. aha a przy kolacji nie nalezy przesadzac ze solá, bo ona zatrzymuje wode w organixmiei tez jest zastoj.

Rzeczywiście potrafi zwiększyć motywację :-):-):-):-)
A mi waga stanęła jak wryta i nie chce się ruszyć od dwóch dni :sorry::confused2::confused2:
kochana dwa dni zastoju to nic...ja mialam 2tyg,ale dietkowalam dalej...teraz od piatku mi spadlo 0,6kg...i ja sie ciesze bo wiem ze dojde do upragnionej wagi.
Tamtym razem dietkowalam 1,5miesiaca i mialam jeden zastoj 2tyg i kilka skokow waki w gore i udalo mi sie zrzucic 8kg!!!!!!!!!!!!!!!
Glowa do gory i dietkujemy dalej!!!!
Nie poddajemy sie!!!!
Przejrzyj te fotki co wkleilam i juz Ci bedzie lepiej:-)

NA sniadanko wciagnelam kanapeczke z poledwica z indyka i z ogorkiem konserwowym...nie dawno sciagnelam skore z palecz z kurczaka ...polozylam na dno cebulke i troszke czosnku...udka natarlam ostra papryka,oreganem i bazylia a do tego lekko posmaraowalam je musztarda...poprzekladalam cebulka:)na razie lezakuja:)

witajcie dziewczynki
Pauletta- u mnie tez waga stoji, zgubiłam tylko 2 kg. Jestem załamana. Wczoraj wlałam w siebie te 2 litry wody, zjadłam bardzo mało, dzisiaj jeszcze nic nie jadłam.siusiałam tyle razy co piłam:zawstydzona/y: Wchodze na wage a tam dupa blada tyle samo cały czas. Nie wiem co mam robić. Generalnie dzisiaj mogła bym zjesc już sałatke jakąś, ale normalnie sie boje, jestem załamana , wyć mi sie chce. Nie chce wazyc 100kg. to mnie wykańcza, nie moge sie pogodzic z tym. Mój maz wazy 61 kg, wyglądamy jak Flip i Flap:zawstydzona/y:.Nie planuje juz wiecej dzieci, wiec moge podrasowac sobie organizm, oby tylko te pare kilo zgubić. Normalnie mam ochote przerwac dukana i zrobic sobie głodówe na przemian z przeczyszczeniem , juz nie wiem , zaraz sfiksuje:-(
Moze musisz jesc wiecej....ja generalnie jem sporo,tzn czesto ale w malych porcjach...potrafie po 23 wciagnac jajko np.albo sledzia w occie i ide spac:)
Pij duuuzo....staraj sie przestrzegac zasad...

Byłam dzisiaj na pobraniu krwi wyniki za tydzień;-) na śniadanko zrobiłam placuszki tuńczykowe ...dobre ale jak dla mnie bez rewelacji choć przynajmniej mi w buzi nie rosły :tak: a teraz wcinam ptasie mleczko z galaretką i następnym razem muszę dać mniej żelatyny za bardzo mi się ścięło :sorry: ale i tak jest pyszne :-)
Ewelcia a kto tu się poddaje bynajmniej nie ja ;-):-)
Mikimauro a właśnie musisz jeść :tak: na tym dietka polega aby jeść ale tylko to co dozwolone ;-) i nie poddawaj się na tej dietce nie ma jakiś super szybkich spadków małymi kroczkami do przodu cierpliwości :tak: gdybyś szybko wagę zrzuciła skóra by nie nadążała się zbijać i dopiero byłby klops :eek: bo co z tego że waga niska a Ty byś musiała fałdy skóry po kieszeniach upychać :sorry:;-);-);-) także cierpliwości kochana dzisiaj ostatni dzień uderzeniówki jutro warzywka :tak: i postanówmy sobie jutro rano ważymy się ostatni raz co by wiedzieć z czym zakończyłyśmy fazę I a później będziemy się warzyć tylko i wyłącznie po proteinkach w pierwszy dzień warzywek :tak::tak::tak: mniej stresu będzie :-D:-D:-D

Moje paleczki juz czuc w calym domu!!!

Pauletta a ja myslalam ze juz zwatpilas:sorry::zawstydzona/y:

ja to mam tak ze sie codziennie waze:zawstydzona/y::baffled:tamtym razemtez tak mialam:)

EDIT:)
zmienilam suwaczek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też uwielbiam Nutelle i kurde kosmetyczka w Polsce mi powiedziala żebym sie powstrzymała od czekolady bo przez to mam problem ze skórą i chodze po domu i w pracy i jem ale ciągle mi mało chyba sie uzależniłam od czekolady:/

Do góry