Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, zastanawiam się czy któreś z waszych dzieciaczków najada się w 5-10 min.?
Mój Bartuś to jakiś szybkodystanowiec, bo jemu właśnie tyle czasu potrzeba, żeby się najeść.
Niestety domaga się cyca średni co dwie godziny. Chyba, że śpi, to raczej głód go nie obudzi.
Wieczorem je ok. 19-20, potem ok.3 i już rano między 7 a 8.
Gorzej z moimi cycami, bo non stop są pełne i nie mogą dostosować produkcji mleka do potrzeb ssaka.
Zdarza się, że nie raz w nocy kończę z laktatorem bo mały po 5 minutach dziękuje za mleczko.
Ładnie przybiera na wadze, więc chyba mam jakieś tłuste mleko, chociaż to dziwne patrząc na moją dietę.
Sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, bo dziewczyny zazwyczaj narzekają, że ich dzieci non stop na cycku wiszą, a ja mam wrażenie że prawie wcale malca nie karmię.
a mój na wieczór je 21:00 potem gdzieś 3:00 i rano też gdzieś 7:00
w dzień też różnie co godzinę co dwie lub trzy zależy ile śpi i jaki ma dzień 

Mnie pomógł bardzo, 1-2 granulki przed karmieniem ale ktoś tu brał inaczej chyba 3 razy dziennie ale po ile to nie pamiętam.Dziewczyny czy zażywała któraś z Was Ricinus 9CH?? Jeśli tak to powiedzcie mi kochane jak to się bierze, bo dzisiaj kupiłam i nie wiem jak brac i po ile granulek:/ I czy Wam coś pomógł?