Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewuszki, a jeszcze mam pytanko:
czy wy dajecie już obiad dwudaniowy?
i ile razy dziennie serwujecie kaszke?
Ja daje raz papke jarzynową i raz kaszke na mleku z owocami, a mleko wychodzi mi 4 razy (3 razy w dzień i raz w nocy- troche dużo. Chyba 1 mleczko czymś zastąpie i zastanawiam się, czy lepiej kaszką, czy jakimś daniem obiadowym?
My uzywamy Nuka ale nie pomoge bo u nas zmiana przeszla niezauwazalnie...Z tych mniejszych smoczkow korzystam jak daje malemu sok,herbate,wode,z wiekszych mleko i L do kaszek...Moze faktycznie maly potrzebuje czasu.dokładnie tak i małemu to bardzo smakowało. Kupki ok, brzuszek tez nie bolał, więc przyjęło się. Chyba mu będe robić takie smakowe mleczko co jakiś czas.
A teraz z innej beczki
HELLP
Mam problem ze smoczkami. Do tej pory uzywałam nuka 1 L i było ok. Teraz od prawie miesiąca próbuje go przestawić na większego nuka (2 L)od 6-go miesiąca, a on go wypluwa i nie chce pic. próbowałam Avent, lovi, dziś przyszedł pocztą tomme teep razem z butelką i tez jest bee. tylko kase wywalam.
Nuk do 6-go miesiąca ma dziubek malutki i wolno leci, a od 6-go miesiąca smoczek zamiast mieć większa dziurkę, to sam smoczek (jego końcówka) jest większa i to mojemu dziecku nie pasuje.
Beznadziejnie to jest zrobione, bo przeciez sutki nam nie rosną wraz z dzieckiem. I wcale się nie dziwie, ze dziecku to nie pasuje, jak się zmienia kształt smoczka.
Macie jakies sposoby, zeby jakis smoczek wkońcu zaakceptował???
Próbowałam tez niekapka i z miękka końcówką , i z twardą końcówką i tez jest bee.
Akceptuje tylko nuka tego pierwszego, do 6-go miesiąca - 1L. Ale uparciuch!
Któraś z was używa może nuka? podzielcie się doświadczeniami.
Mam nadzieje, że zrozumiale napisałam.