Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie znajdziesz. Trzeba samemu pilnować. Szczepienie jest ważne ok 4-5 lat, potem trzeba się doszczepić
. M z pracy często przynosi. Tzn. on je przynosi jak ma strój do prania, ale nigdy z nimi nie wraca. Na prawdę są rewelacyjne do szyb. no teraz juz wiem o tym-ze musze miec oryginal. wlasnie o tym mowie ze nam polozna powiedziala na SR ostatnio. natomiast moj gin nie mowil nic takiego mi, do karty nic nie dopial (tego oryginalu) a tylko wpisal moja grupe krwi. nawet szczerze mowiac nie wiem gdzie ja mam to badanie...robilam je podczas remontu i moze byc doslownie wszedzie lacznie ze smietnikiem i schowkiem.louise badanie odnośnie grupy krwi musi być oryginał na osobnym druku nie wpisany w kartę ciąży, powinnaś mieć to przypięte do karty
Ja planuję kupić 10 pieluch tetrowych i 5 flanelowych

musze sprawdzic. do tej pory mialam z poscieli zawsze fajne szmatki ale te nowe posciele to jzu nie te fajne czystobawelniane co dawniej. a duzo z tych specjalnych fajnych szmatek mi wlasnie M przetracil na jakies bzdety typu buty, smary, auta itpOni ogólnie są bardzo tanilouise - tetry takie do mycia to mam. M z pracy często przynosi. Tzn. on je przynosi jak ma strój do prania, ale nigdy z nimi nie wraca. Na prawdę są rewelacyjne do szyb.
Ok to ja kupię z 15, bo jak wezmę do szpitala, to nie wiem, czy odzyskam.
Dzięki lenaDTR - dodałam sobie do zakładek. Jak będę miała kasę to zamówię ;-)