Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-):-):-) Ostatnio czytałam jakiś artykuł o zachciankach kobiet w ciąży i powiem Wam, nie spodziewałam się, że można mieć ochotę na węgiel, mydło albo kredęDziewczyny nie uwierzycie na co mnie ostatnio naszla ochota na rosol z ....CUKREMwiecie jak mi smakowalo ...To byl mega mix pierwsyz raz mialam taka zachcianke

:-):-):-) Ostatnio czytałam jakiś artykuł o zachciankach kobiet w ciąży i powiem Wam, nie spodziewałam się, że można mieć ochotę na węgiel, mydło albo kredę![]()
rzebuje. Ciocia opowiadała, że dwoje z jej szóstki dzieci non stop wydzierało ze ścian wapno, a potem w szkole kredę jadło
, a kolejne próbowało dobierać się do siarki
z zapałek. Lekarka robiła im potem badania i okazało się, że właśnie wapna mieli za mało no i chyba tej siarki. Trzeba mieć oczy dookoła głowy i bardzo obserwować nasze maleństwa.

pozostawię bez komentarza
Mydłopozostawię bez komentarza
![]()
a później bańki puszczał 

Mój pies ostatnio zjadł całą kostkęa później bańki puszczał
A wiecie jaki jest zakochany w Catedrze. I do tego jaki delikatny. Chyba coś w tym jest, że pies "wie" o ciąży.

dobre.I pewnie robił do Catedry "mydlane oczy" ;-);-);-)?