reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
i czy ktoras z Was kupowala posciel, przewijak badz rozek u sprzedawcy Informacje o Użytkowniku mamo-tato - Aukcje internetowe Allegro bo ceny kusza, wzorki tez mi sie podobaja....
nie znam się na tym za bardzo i nie wiem czy dobrze piszę ale zobacz ile tych opinii jest powtarzających się.... np pięć tych samych o treści "ok"
po 3 od tej samej osoby pod rząd tych samych.... nie chodzi o ilość ale jakość...
mam nadzijeę że coś pomogłam....:tak:

Ka.m, również zastanawiam się nad pościelą, a szczególnie prześcieradełkami. Jak sie maluch zasiusia, gdzieś mu boczkiem pocieknie, to trzeba wszystko zmienić. (...)

Polecam podklady np.na przewijak, łózeczko czy idac w gosci do przewiniecia malucha. Te sa spore i ta cena faktycznie nie jest zła, podobno w marketach mozna je kupic ale nie moglam znalkezc. Podkład Higieniczny Seni Soft 90x60 2op.x 5sz (704703433) - Aukcje internetowe Allegro

a ja wogóle się zastanawiałam czy taki materacyk jest do turystycznego potrzebny..
w sumie ten co jest z łóżeczkiemnie jast taki super... ale własnie myśląłam o kołderce żeby położyć pod spód i może wystarczy??
wkońcu dziecko nie może mieć za miękko...

a prześcieradełka do koszy chyba możesz znaleźć w sklepach... bo muszą takie sprzedawać.....:tak:tak mi się przynajmniej wydaje....

Do turystycznego nie trzeba dodatkowego materacyka. Tam jest już i można śmiało podkłady kupić do takiego łóżeczka. Nawet ochraniaczy nie trzeba.

TAK - polecam wszystko ok :)

ceny w sklepach albo mnie przerazaja... albo znowu jest maly wybor i nic nam sie nie podoba :( a u tego goscia jest duzy wybor... Passing dzieki za odp.. jest ona dla mnie b. wazna...

a pytanie jeszcze praktyczne - ile przewidujecie kompletow poscieli, ile przescieradel... mi sie wydaje ze 3 posciele to minimum i chce do tego co najmniej 4 przescieradla... help...

nie znam się na tym za bardzo i nie wiem czy dobrze piszę ale zobacz ile tych opinii jest powtarzających się.... np pięć tych samych o treści "ok"
po 3 od tej samej osoby pod rząd tych samych.... nie chodzi o ilość ale jakość...
mam nadzijeę że coś pomogłam....:tak:
Kam komentarze te same ale do roznych wygranych aukcji... a jak patrzylam to rzadko bylo cos negatywnego... a uzytkownik b. duzo sprzedaje...

a pytanie jeszcze praktyczne - ile przewidujecie kompletow poscieli, ile przescieradel... mi sie wydaje ze 3 posciele to minimum i chce do tego co najmniej 4 przescieradla... help...

Ja u nich wzielam na razie - 2kompl poscieli 3 el, 2 rozki, 1 posciel do wozka i 4 przescieradla. Wyszlo w sumie tanio (276 zlotych czy cos kolo tego). Przyszło szybko, ladnie zapakowane, czyste :)

reklama
Do góry