• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Partyzancko zrobione zdjęcie :-D, ale to moje cyckowe zakupy, jakis czas temu ;)
Zobacz załącznik 632130

a ja zadnego nowego jeszcze nie kupilam. poki co chodze w zasadzie caly czas bez stanika, a jak jade gdzies na godzine dwie to zakladam te co mam. cycki sie nie wylewaja, tylko po prostu bardziej czuje ze mam stanik niz przed ciaza ;)

mnie korci juz kupowanie, ale nie mam z kim wybrac sie do miasta. Ł ostatnio cos nadasany chodzi a mamusie oczywiscie nie beda zapeszac :/ eh... sama troche sie boje na dluzej do miasta wybrac po roznie z moim samopoczuciem bywa.

dzis juz koncze. nie jestem w stanie wszystkiego od razu nadrobic :( dobrej nocki mamusie!

allegro mnie jakoś nie rusza... ale uwielbiam dziecięce ubranka z c&a (Modna odzież w niskich cenach! | Sklep internetowy C&A) i endo (Endo - Ubranka dla dzieci). Czasem uda się upolować super okazje, np. 2 koszulki za 14 zł :) A jakościowo super. No i jest jeszcze mosquito dla dzieci (Mosquito MSQ - odzież damska | kurtka zimowa pikowana damska, marynarka - marynarki i kurtki damskie - Mosquito) ale tam już ceny wyższe i rozmiary od 86. Młodemu jakiś czas temu kupiłam tam taką bluzę:

bluza-heart-boy.jpg

Załączniki

• bluza-heart-boy.jpg
    bluza-heart-boy.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 71
Zelka - no i super tania przesyłka jest z c&a a często jeszcze darmowa. Plus darmowy zwrot (nie trzeba płacić za kuriera).

Ze sklepów stacjonarnych najbardziej lubię ubrania z h&m i... tesco :D
Za to największemy wrogowi nie kupiłabym nic w smyku. Zrobiłam tam zakupy dwa razy, wyprałam ubrania w 40 stopniach i wszystko porozciągane i nie do użytku.

Ja piore wszystkie kolorki w 30 i sie ladnie trzymaja. Z tesco tez mamy zygzaki :D
Nie lubie doroslych sieciowek tam same szmaty mozna kupic. Lubie leginsy z calzedonii ale ich jakosc tez jest pozal sie boze :/

Ostatnia edycja:
nieeeee, ja kocham mohito! :) super jakość i ceny (na wyprzedaży) :)
To ja nie wiem co z tym smykiem.. wszystkie body porozciągane pod szyją, to samo z pajacami...

C&A super rzeczy ma i normalne ceny :-)

Ja dzisiaj wparowalam do lumpa i nie udało się oprzeć :-D
Za to wszystko nie całe 20zl dałam :-) z tej maty szczególnie jestem zadowolona :-)

Załączniki

• 1404463598454.jpg
    1404463598454.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 90
  • 1404463608087.jpg
    1404463608087.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 64
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć