• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zdrówko i pielęgnacja naszych krasnali:)

reklama
joaszka gratulacje pierwszego cięcia:-) dawaj fotki na fb:tak:

co do popytu na zakłady fryzjerskie typowo dla dzieci, to zdaje się, że wcześniej we Wrocławiu był taki co brał za chłopca chyba 39 zł - padł. Teraz od roku jest nowy (ten w którym byłyśmy) i chłopiec za 25 zł, dziewczynka 28zł. Wydaje mi się, że się przyjął.
Czyli jednak popyt kształtuje ceny:-D

nef, oczywiście, że tak ;) Ja podejrzewam, ze w Warszawie są i takie, gdzie za dziecko płaci się 400 czy 500 zł, skoro za dorosłą Małgosię Foremniak biorą podobno 1000 zł;)

Joaszka, pokaz zdjęcia małej!

wiadomo, jest popyt, to jest i cena odpowiednia.

Ja na razie daję sama radę. chociaz cos nie potrafię dołu wycieniować jakbym chciala. Moze pojdziemy do fryzjera, podpatrzę jak ona to robi i następnym razem sama dam radę jakbym chciala. B się smieje, ze moja fryzura zajmuje tydzien. raz cos obetne, nastepnego dnia zobacze, co jest do poprawki. potem znowu tne, i znowu i znowu, az osiagne zamierzony cel. lub calkiem cos innego, niz zamierzony;)

nie ma co pokazywać- ot podcięła grzywkę i tył, żeby jej się tak nie wywijał. Może teraz z tyłu tak trochę bardziej "bombka" się robi, bo wywijają się w drugą stronę, do spodu, a nie na zewnątrz.
ja wcześniej sama podcięłam grzywkę Zuzi....fryzjerka musiała równać:-D

z takiej ilości włosów nie oszukujmy się- fryzury nie wyczarujesz...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry