• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
po prostu nie uwierzycie. Dziś był Antek z koleżanką tylko z najmłodszej grupy:cool2:za 5 minut miało być śniadanie- być może ktoś jeszcze dojdzie , ale jestem w szoku

:szok::szok:

Asia ma przerwę od wtorku i do świąt już raczej nie pójdzie więc potem będzie horror od nowa. Nawet sobie nie wyobrażacie co moje dziecko wyprawia!!! We wtorek mogła iść ale rano nie chciała wstać żeby Julkę odwieźć, ja nie mogłam się nad nią użalać bo Julia by się spóźniła do szkoły więc na siłę ubierałam aż sąsiadów z góry obudziłyśmy:zawstydzona/y: Asia wrzeszczała "Mamusiu boję się!!!" itp jakby ją ktoś ze skóry obdzierał i jak wróciłyśmy ze szkoły to po prostu położyłam się z nią do łóżka i spałysmy do 12-tej. A potem już choroba ją złapała.

Nie chodzi do przedszkola - złote dziecko. Chodzi - co najmniej dwie awantury dziennie. W poniedziałek wracała na kolanach po śniegu z przedszkola! Bo jej nie pozwoliłam samej przejśc po ruchliwej ulicy, tylko trzymałam ją za rękę! I tarzała się w histerii, ludzie mnie pocieszali że trzeba to przeżyć itd. ale mi się ryczeć chciało.
Uparte małe dziadostwo:wściekła/y:
Od srody za to kochane maleństwo, ani jednego sprzeciwu w jakiejkolwiek sprawie:eek:

patrz dziunka a u nas odwrotnie - nie chodzi do przedszkola to jakby diabeł w nią wstępował, chodzi dziecko anioł. oczywiście ma tam jakieś swoje odchyły, ale generalnie złote dziecko wtedy jest :-)

reklama
dziunka moze po chorobie nie bedzie źle. Michał własnie po przerwie przestał płakac. Teraz natomiast użądza isterie w łóżku ale jak juz uda mi sie go wyciagnąc to jest ok i leci. Dzisiaj nawet mikołaj nie był dośc atrakcyjny by wstać do przedszkola. Jutro wymyśliłam, ze zaniesie pierniczki dla pani. Zobaczymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry