• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

reklama
Może dostawała kasę z mopsu? Ludzie kombinują jak mogą żeby coś od państwa dostać, a i tak to są marne grosze.

No ale maleństwa do żłobka bym nie oddała jak mogłabym zostać z nim w domu, no chyba że tak jak Ty Agrafka stopniowo by przyzwyczajać, na te 2 godziny, czemu nie. No i nie ukrywajmy - zawsze można chwilkę odsapnąć i np. załatwić spokojnie sprawę w urzędzie nie targając niemowlęcia ze sobą.

czeka nas kolejne wyzwanie - bal karnawałowy! jeszcze nie wiem kiedy ae zapewne nebawem. Od co najmniej 2 miesięcy chłopcy męczyli mnie o strój Piotrusia Pana. Umyśliłam jak go uszyć aż tu dzisiaj słyszę,z ę jednak Buzz i Chudy. Oj tego to ja nie uszyję. Udało mi się okazyjnie znaleźć te stroje
STRÓJ KARNAWAŁOWY TOY STORY- BUZZ ASTRAL 98-110 CM (2903390596) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i
Toy Story Chudy roz.122, 7-8 lat. (2885749285) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
muszę tylko się jutru upewnić czy aby to na 100% czy przypadkiem za tydzień nie padnie Myszka Miki :sorry:

kilolku, hahaha, no nieźle... u nas bal 17 stycznia, ale w dzien, bez rodziców. podobno ma byc jakis temat walt disney czy postaci z angielskich bajek bo przedszkole chyba w jakims programie bierze udział i w ramach tego programu musi byc bal tematyczny, ale dzieci i tak sie przebiora jak chca. Ala na razie chce byc truskawka ;)
W prezencie dostała od teścia załamujacy za duży futrzany strój biedronki, chyba z lidla. Szczerze mówić - jest okropny, chyba kaze go założyć teściowi na dzień babci i dziadka, to zobaczy jak w przedszkolu jest gorąco :)

reklama
hehe dobre. A no własnie tych grubych kostiumów jest mnóstwo. Sama mam kilka w domu (mniejszych) i nijak ni mozna ich bylo dzieciakowi załozyć.
u nas niemal wszystkie imprezy sa bez rodziców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry