• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Żłobki i przedszkola:)

No właśnie ja czekam na takie "chwalenie się" bo niby ma być wykwalifikowana kadra w tym punkcie przedszkolnym a jak żadna się nie pochwali to nawet nie wiem jak zapytać. Wprost?

reklama
Ja chyba boję się usłyszeć że nie są wykwalifikowane i dlatego zapytanie prosto z mostu mnie przeraża:-D:-D

Słyszałyście że przedszkola odstępują od stosowania jakichkolwiek kar, no np. stawiania w kącie, sadzania na karnym "jeżyku" i tym podobne? Co o tym myślicie?

Cudne wieści od rana- od nowego roku w Gdańsku podwyżki za przedszkola.. wychodzi na to , że zapłącimy 50 zł więcej.. niby niedużo , ale tu 50 zł tam 20 zł i kasa się rozchodzi

Dziunka - u nas panie dyr. na pierwszytm zebraniu z rodzicamiprzedstawiały kardę i ich kwalifikacje , więc nikt z rodziców nie musiał dodatkowo dopytywać, ale też bym spytała wprost.
Co do kar - Hanka ma "karne krzesełko" przy pani, gdy reszta dzieci się bawi. U Gośki nie wiem szczerze mówiąc.
W ramach kary pani u Hanki też kasuje zabawki, jak grupa nie chce sprzątać.;-) A w nagrodę mają puszczanie bajek, były naklejki, ale niektórzy rodzice się zburzyli...
Na jedne dzieci karny jeżyk był ok, na inne nie działał,;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry