reklama
Od Nas Również Dużo Zdrówka I Radości Z Kolejnych miesięcyWszystkiego naj naj naj dla solenizantow Stasia,Dawidka i Nel
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
A ja się zbierałam w piątek, żeby złożyć życzenia wszystkim maluszkom obchodzącym rocznicę w najbliższych dniach, ale myślę sobie - za wcześnie, po co wybiegać przed szereg. A teraz co? Po prostu ze łba wyleciało...

Ale już się poprawiam:
Harsh, Uleeczka, Blimka, Carioca,Kina82 - zaległe ale szczere życzonka dla Waszych maluszków, które ukończyły kolejny miesiąc życia
Aneczko - dla twojej trzynastkowej szczęściary Nel - wszystkiego naj naj i dużo zdrówka w następnym miesiącu życia:-)
KamilaC, Izabela352 - no i dla waszych maluszków, które jubileusz obchodzą jutro - dużo zdrówka i uśmiechów każdego dnia od cioci - sklerotyczki, co by nie ominąć waszego ważnego święta.

Ale już się poprawiam:
Harsh, Uleeczka, Blimka, Carioca,Kina82 - zaległe ale szczere życzonka dla Waszych maluszków, które ukończyły kolejny miesiąc życia

Aneczko - dla twojej trzynastkowej szczęściary Nel - wszystkiego naj naj i dużo zdrówka w następnym miesiącu życia:-)
KamilaC, Izabela352 - no i dla waszych maluszków, które jubileusz obchodzą jutro - dużo zdrówka i uśmiechów każdego dnia od cioci - sklerotyczki, co by nie ominąć waszego ważnego święta.
kina82
Wrześniowe mamy'07
Dziekujemy cioci Atru za pamiec!!!
STO LAT dla dzisiejszych solenizantow!!! od Carmenki i jej mamity!!!
STO LAT dla dzisiejszych solenizantow!!! od Carmenki i jej mamity!!!
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny serdecznie dziekujemy za zyczenia!!!!
DZIĘKUJEMY ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA!!
bardzo nam miło
DOŁĄCZMY SIĘ TEŻ DO ŻYCZEŃ DLA POZOSTAŁYCH MAŁYCH JUBILATÓW!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!
KamilaC, Izabela352 wszystkiego dobrego dla waszych szkrabów!! Jasia i Piotrusia
bardzo nam miło
DOŁĄCZMY SIĘ TEŻ DO ŻYCZEŃ DLA POZOSTAŁYCH MAŁYCH JUBILATÓW!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!!
KamilaC, Izabela352 wszystkiego dobrego dla waszych szkrabów!! Jasia i Piotrusia
reklama
Podziel się: