reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Życzenia dla naszych maluszków

reklama
Tygrysku - Twojej duuuzej pannicy z okazji skonczenia pol roczku moc zdrowka i usmiechu zyczy Stasiul z mama!

Hruda - właśnie zajrzałam na Listę Wrześniówek a ty mnie ubiegłaś:dry::-D:-D:-D
No cóż, jak ktoś ma refleks szachisty, to tak bywa.

A teraz nie pozostaje mi nic innego, jak podłączyć się do życzeń dla naszej forumowej tygrysicy-terminatorki i jej cudownej Wikusi, której stuknęło pół roczku!

Kochana Wiktorio Weroniko - moc buziaczków i ocean ciepłych myśli wysyłam do Ciebie poprzez sieć! Bądź zdrowa i grzeczniutka, żeby twoja dzielna mama miała jak najwięcej wytchnienia i dobrego humoru!

Tygrysku moc całusków dla Twojej małej
Tygrysicy z okazji ukończenia pół roczku.

I ja dolaczam sie do zyczen dla Wikusi.6 misiecy ale zlecialo hoho:-)

reklama
Dlugo mnie na tym watku nie bylo, ale juz nadrabiam,w kolejnosci WIELKIE STO LAT dla:
OLIWKI ANGELINY STASIA HANIFKI ZUZI EMILKI LUKASZKA KACPERKA IGORKA OMARKA i dalej TYMONKA JULECZKI PATRYKA WERONIKI TYMUSIA WIKI i OSKARKA
od Carmenki i jej mamy!!!!

url=http://www.glitterfy.com/]
glitterfy043428378D33.gif
[/url]

Do góry